facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenlab

Greenlab

Info

Greenlab ontdekt de mooiste tuinproducten voor in en om de tuin. www.green-lab.nl

Geschiedenis

Greenlab exploiteert diverse webshops die producten verkopen voor in en om de tuin. Greenlab doet dit al vele jaren en is iedere keer weer vernieuwend!

Webshops:
http://www.tuin-online.nl
http://www.kantenklaarhagen.nl
http://www.polyesterplantenbakken.nl
http://www.grotetuintafels.nl
http://www.houtenspeelhuis.nl
http://www.tuin-online.nl/tuinhaarden.html
http://www.designtuinhaarden.nl

Adres: Kleine Beer 14, 2952 AS Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 - 69 901 72
Stad: Alblasserdam
Route: Kleine Beer 14
Postcode: 2952 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: The Green Lab, Green Lab brussels, Vacature GreenLab, The Green Lab Co, Green Lab Papendrecht, Polyesterplantenbakken nl review, Polyester plantenbak Antraciet, Polyester plantenbakken Aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Losa Hout Losa Hout 795 meter Losa Hout is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen (houtwerk), overkappingen, schut...
Recensies
Heel tevreden over mijn kunstgras,niet van echt te onderscheiden, ik heb gekozen voor Biesbosch,heel mooi Ook de levering was heel snel Prijs/kwaliteit is het een topper
Top levering en service. In mei een schitterende vuur tuintafel besteld van Enjoyfires zeer toepasselijke naam Na 2 dagen al geleverd. Eitje om de tafel te monteren door duidelijke beschrijving erbij. O ja en ook behandeld. Helaas verscheen er in het blad na 2 maanden een grote en een paar kleinere scheurtjes ja het is hout en kan gebeuren. Ik dacht meld dit even met de vraag hoe ik dit kan oplossen. Had de knop verzenden nog niet ingedrukt van de e-mail of Marcus denk van de helpdesk geen idee maar je bent een topper reageerde al met 3 top opties. Na enkele mails besloten tot het leveren van een nieuw tafelblad. Dit noem ik service met hoofdletters geschreven. Jullie hebben mij als klant vanaf nu voor alle relevante tuin artikelen. Al met al een dikke 10 kan maar 5 sterren geven voor bestelling, levering en aftersales service.
Sinds twee weken in het bezit van 2 witte planten bakken. bakken zonder bodem maat 120 x 120 x 40 De bakken werden netjes verpakt, eerder bezorgd dan gepland. Daarna zelf de bakken geplaatst in de voortuin en gevuld met aarde. Bakken zijn makkelijk te plaatsen en waterpas te zetten. Blij met het resultaat!
De vuurtafel kwam een aantal weken eerder dan was doorgeven. Dat was een meevaller. Er zaten alleen geen schroeven en bouten bij. Na een telefoontje gepleegd te hebben, kregen we ze 6 dagen later thuis geleverd. We zijn zeer tevreden over de vuurtafel. Als we hem aan hebben staat het prachtig dat vlammenspel en hij geeft ook nog warmte af. Kortom goed product van een goed bedrijf.
Heel blij met de vuurzuil van Enjoyfires! Omdat ik grote aankopen niet 'zomaar' wil doen en zelf wil 'ervaren' hoe iets aanvoelt en eruit ziet, zijn we eerst op afspraak naar de kleine showroom bij het magazijn in Papendrecht geweest. Behalve een allerhartelijkst welkom van de magazijnbeheerder ook kunnen zien dat de haarden prima van kwaliteit zijn. Dus meteen besteld en nu staat er eentje te shinen in mijn achtertuin, heerlijk! Ellen van Green-lab is overigens mijn heldin van de week: superservice en snel geregeld plus ook heel aardig en gezellig aan de telefoon. Nogmaals: blij mee!
Mijn bestelling duurde even voor het geleverd werd, kleine week. Een kleine gashaard van 149, nu 139 euro. Was wel teleurstellend dat er geen standaard gascartouche bij werd geleverd voor die prijs. Maar het apparaat is erg leuk.
Net zoals bij mijn vorige bestellingen, kan ik ook over deze enkel lof afsteken. Keurig en correct geleverd. En, een heel goede kwaliteit. Deze winter staat onze vuurtafel netjes beschermd.
De Enjoyfires Keramische stammetjes zijn mooi van vorm en formaat en geven een mooi speels vlammenspel.
Snelle levering, keurig verzorgd. Leuke kerstlantaarn, heb er vorig jaar ook al een gekocht. Makkelijk met de timer. Je hoeft er niet naar om te kijken. Erg makkelijk en heel mooi.
Wij zijn super tevreden met onze vuurtafel enjoyfires. Kwam perfect om tijd om in coronatijden buiten een 60 jarige te vieren met kids en kleinkids. De glazen wand is extra veilig voor kleine handjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid