facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenjoy

Greenjoy
"Greenjoy is een landelijk netwerk voor de verhuur van elektrische fluistersloepen.Greenjoy biedt een volledig geautomatiseerde mogelijkheid om tegen de scherpste prijs samen met familie of vrienden heerlijk te varen en zo te genieten van het moois dat de Nederlandse wateren te bieden heeft. Van historische grachten in steden als Alkmaar, Utrecht, Haarlem en Leeuwarden, tot rustgevende natuur op de Loosdrechtse Plassen."
Adres: Oranjekade 41 aan Leidsevaart , Haarlem 2011 VD, NL
Telefoonnummer: 023 230 2001
Stad: Haarlem
Route: Oranjekade 41
Huisnummer: aan Leidsevaart
Postcode: 2011 VD



op zoek naar gerelateerd: Overdekte boot huren Haarlem, Boot huren Haarlem 20 personen, Varen Haarlem, Boot huren Haarlem met schipper, Borrelboot Haarlem, Sloep huren Haarlem, Greenjoy Leeuwarden, Bootje huren Haarlem met picknickmand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smidtje Canal Cruises Smidtje Canal Cruises 2 km Eigenlijk 3,5 voor de Molen tot Molen tour. Je vaart 2x dezelfde stukken. De audio is...
Eigenkapitein.nl Eigenkapitein.nl 2 km Heeft u een sloep en zoekt u nog een kapitein om uw te laten varen. Eigenkapitein reg...
Sfeermakers op het water /  Stad Dockum Sfeermakers op het water / Stad Dockum 3 km Leuk horeca echtpaar aan het roer hier snappen ze wat service is
Sloepenverhuur Pauw Sloepenverhuur Pauw 4 km Heerlijke boot, perfecte service. Zeer flexibel en echt willend je een fijne middag o...
Recensies
Met de app ging het niet helemaal smooth. Gelukkig konden we bellen met het opgegeven nummer en werd de boot gestart. Varen was prima. Even wennen aan het roer, maar daarna helemaal prima. Een tip; met veel wind 5-6 bft is de electro motor onvoldoende krachtig om op open water te varen. Dus blijf dan lekker beschut tussen de bebouwing varen. Vier sterren voor de prijs kwaliteit.
Moeilijk aan te krijgen. De zin ' als de motor eenmaal uit is, is deze niet meer te starten. Geen stootwillie aan boord. Emmer Lek Hoosemmegroot gat in.
Heerlijk gevaren, de instructie was helder en de voorgestelde vaarroute was heel mooi. Kortom: we hadden een gezellige dag en we gaan dit zeker nog een keer doen.
Leuke en handige manier om een bootje te huren. Daarnaast leuk om op deze manier Haarlem te bekijken vanaf het water. Huren gaat simpel... Alles online inclusief het activeren van de boot. Kortom... Easy as hell... Maar... Bootje was niet netjes.. Veel rommel onder de banken. Vind ik toch een minpuntje en vandaar 4 ipv 5 sterren.
Prima zonder hoge verwachtingen. Bootjes zijn niet de meest schone of zuivere. Maar voor een lagere prijs prima de doen.
Super leuk en eenvoudig om last-minute nog een sloep te huren en door Haarlem te varen. Met de duidelijke instructies en de route was het een perfect uitje.
Het boeken en gebruik was super, maar de boot was behoorlijk vies met restjes bier op de grond. Alles plakte en stonk. Helaas aan het einde net voor we aanmeerden om de boot weer terug te plaatsen stopte de boot. Na een belletje deed hij niks en moesten we andere vaarders vragen voor een duwtje om aan de wal te komen.
Als Haarlemmer genoten van deze tocht over het water, zie je onze stad eens vanaf het water, prachtig! Volgende keer gaan we de grote route doen via Spaarndam en Vijfhuizen. Leuk als cadeautje wat wij aan vrienden hebben gegeven. Je moet het even door hebben, maar zonder personeel een milieuvriendelijk bootje huren, klasse.
Leuk bootje om te varen. Echter met 4 km per uur werden we ingehaald door kanoën en roeibootje. En keiharde banken om te zitten, niet heel veel comfort. De prijs was er ook naar, luxere bootverhuur is gewoon duurder. Een afweging waard. Zeer goede telefonische service toen we opbelde nadat een plastic zak in de motor kwam en de boot niet meer vooruit kwam. Zelf verholpen door hulp van aanwijzingen van klantenservice.
We blijven maar terugkomen! Iedere keer is het een geweldig uitje. Alles is zo handig en gemakkelijk, je hoeft alleen maar je boot te activeren op je telefoon en je vaart zo weg. De boten zijn niet vervuilend en vanaf het water is het heel leuk om Haarlem te zien en te ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid