facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greengrowsystem

Greengrowsystem

Info

greengrowsystem uw partner in agroprodukten

Geschiedenis

onze bedrijf oud zich bezig met uw wensen en vragen over onze agro produkten

bij ons kunt u online bestellen of via onze schowroom in katwijk



"Groene-Woningen levert en installeert zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en thuisbatterijen voor particulieren en bedrijven.Het liefst kijken we daarbij naar het complete plaatje, oftewel het energiemanagement bij u thuis of bij uw bedrijf. In dat geval maken we vaak de combinatie tussen de verschillende systemen. Zonnepanelen om energie op te wekken, warmtepompen om duurzaam te verwarmen, laadpalen voor het opladen van de auto, en dat alles eventueel gecombineerd met energie-opslag in batterijen.Bij Groene-Woningen nemen we advies serieus. Dat betekent dat we niet persé zo veel mogelijk zonnepanelen op uw dak willen plaatsen. We willen systemen inrichten die perfect zijn afgestemd op uw woning of bedrijf."
Adres: Katwijkerbroek 41 b, 2223xn Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0683176734
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Katwijkerbroek 41 b
Postcode: 2223xn


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Tot volle tevredenheid zijn bij ons zonnepanelen geplaatst. Het buitenteam heeft veel kennis van zaken en werken alles keurig af, de technische man van het team was vakkundig. Het binnenteam heeft ons vooraf uitstekend geadviseerd en op de hoogte gehouden. Het bedrijf “Groene Woningen” bevelen wij dan ook aan om mee in zee te gaan!
Wij zijn heel blij met de keuze voor Groene-Woningen. Vanaf het begin tot en met de montage super tevreden. Prima contacten met zowel receptie, voorbereiders en uitstekende monteurs. Alle afspraken zijn voor 100% nagekomen en kunnen het bedrijf zeker aanbevelen!
Groene Woningen geeft heel goed advies en zorgt voor een keurige installatie. De stille omvormer is van het betrouwbare Solar Edge, de panelen in ons geval zijn glas-glas panelen van SolarWatt en ze gebruiken zeer stevige bevestigingsmaterialen. Wij kozen voor geheel zwarte panelen, die op ons zwarte dak heel mooi staan. Ons huis is Oost-West en door de verdeling hebben we zo een vrij gelijkmatige opbrengst over de dag heen. De installateurs werken rustig en netjes. Grote klasse!
Nadat we in februari hadden getekend voor het installeren van de zonnepanelen was het 12 oktober dan eindelijk zover. Eerst konden de zonnepanelen niet geleverd worden, daarna de omvormers van APS niet. De monteurs stonden stipt 8 uur voor de deur en voor we het wisten lagen ze ook al op het dak. Om ongeveer 14.30 uur lagen de 14 panelen er op en waren ze ook aangesloten. De monteurs waren erg snel, vriendelijk, netjes en professioneel. Zelfs de dakgoot hebben ze even schoongemaakt, ze waren toch op het dak. Super. Groene Woningen zal niet de goedkoopste zijn, maar qua service en kwaliteit voor ons 5*’ Erg tevreden met onze panelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid