facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenfocus B.V.

Greenfocus B.V.

Info

GreenFocus biedt duurzame en slimme energieoplossingen op maat. Onze producten en diensten dragen bij aan energiebesparing en “energieonafhankelijkheid”.

Geschiedenis

Greenfocus is opgericht in 2008 met als oorspronkelijke doel om het MKB te verduurzamen. Inmiddels heeft Greenfocus zich ontwikkeld tot een team met enthousiaste medewerkers dat zich dagelijks bezighoudt met het verduurzamen en energiezuiniger maken van gebouwen en organisaties.

Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds een adviestak die volledig onafhankelijk en gecertificeerd adviezen uitbrengt. Anderzijds worden op grote schaal zonne-energie systemen, windturbines en LED verlichting geïnstalleerd. Wij begeleiden vele gemeenten, bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en particulieren bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities.

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities.

Ga vandaag nog naar www.GreenFocus.nl of bel 020-448 14 00 en ontdek hoe ook jij meer dan energie bespaart!

Adres: Nieuw-Zeelandweg 15, 1045 AL Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4481400
Stad: Amsterdam
Route: Nieuw-Zeelandweg 15
Postcode: 1045 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen fabriek Nederland, Zonnepanelen website, Energia zonnepanelen, Green4energy, Zon en Co, Solar fabriek, Innodura keurmerk, Zonneplan keurmerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ecensy Ecensy 2 km Geen ervaring met het bedrijf qua werkzaamheden. Wel reed vandaag een van hun medewer...
Energiecoöperatie Slotania Energiecoöperatie Slotania 6 km Ook u kunt nog dit jaar besparen op uw energierekening door de aanschaf van zonnepane...
Energy Cash Energy Cash 10 km Energy Cash token is a utility token that serves as a priority access to renewable e...
Fastned Fastned 10 km Welcome to the Fastned page. On this page we will keep you up to date. From new loc...
Recensies
Persoonlijk ben ik erg tevreden over de installatie van de zonnepanelen door Greenfocus. De panelen leveren namelijk de beloofde piekvermogens en dagopbrengsten als de zon schijnt. En foutjes wat menselijk is worden achteraf netjes hersteld/ afgehandeld.
Net zoals de rest van Nederland wilden wij graag zonnepanelen. Het aanbod is groot en het is ingewikkeld om een goede en betrouwbare partij te vinden. Gelukkig kwamen wij bij Green focus uit. Een hele prettige partij, het contact is goed, snel en duidelijk, het plaatsen ging uiteindelijk nog best heel snel 4 maanden. Vandaan zijn onze panelen geleverd en zijn drie mannen een groot deel van de dag bezig geweest. Het plaatsen ging snel en vakkundig en we hebben goede uitleg gekregen. Met name over het contact met de accountmanager zijn wij zeer tevreden. Bedankt voor het prettige contact en op naar veel zonuren!
Afgelopen donderdag is de crew van 3 mannen bij ons geweest. Het was een prettige dag waarbij er hard werd gewerkt. De mannen waren vriendelijk en behulpzaam. Voor zover ik dat als leek kan beoordelen werd er professioneel gewerkt. Ging er dan niets mis. Ja. maar dat werd ter plekke opgelost. Er was geen kabelmateriaal meegeleverd om een deel van de electra te verplaatsen. Op de tekening werden de bij de schouw geconstateerde dakramen niet vermeld. Overall zou ik Green Focus toch zeker aanbevelen aan derden. Ook de stofzuigkwaliteitendus netjes werken van de voorman waren prima te noemen.:
Greenfocus heeft heel netjes de zonnepanelen geplaatst. Super aardige en meedenkende installateurs. Geen enkel minpunt op hun. Maar het probleem ligt wel bij het schouwen. Als daar meer de tijd in was gestoken dan was heel simpel te kunnen bedenken dat er meerdere opties zijn om te installeren. Nu heb ik een deel van een koof weg gehaald wat niet nodig was geweest en heb ik een pomp aan moeten schaffen om de kruipruimte leeg te pompen om vervolgens op de dag van installatie te horen te krijgen dat er helemaal niet door de kruipruimte een draad doorgetrokken hoeft te worden en het simpel via de wasmachine aansluiting ook kan. Kruipruimte is bij ons geen goede optie ivm ruimte om te werken. Tijdens zo een schouw moet daar opgelet worden en hoort dat duidelijk gecommuniceerd te worden met de klant. Dat is niet gebeurd. Dus extra kosten en werk gemaakt. Dat is een dikke punt minder in de totale score van de review. Overigens de schouwer was niet de installateur. Verder mooi werk afgeleverd.
Al meer dan een maand probeer ik contact met dit bedrijf te krijgen maar er wordt niet gereageerd op mail en of berichten van de Call center telefonist. 3 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Helaas niet de keuze gekregen om ook duivenwering te laten plaatsen. Kan het ook een ander bedrijf laten doen maar hoe zit het dan met de garantie? Dus liever door greenfocus. Of een ander met behoud van garantie. Maar ja, dan moet je ze wel kunnen bereiken. Inmiddels zit mijn zonwering onder de vogelpoep…
Panelen Hyundai PERC HiE-S430HG Full Black, 9 stuks met omvormers laten installeren door Green Focus, mooie panelen om te zien en de opbrengst is boven verwachting. Naast een kundig advies ook een keurige installatie en uitleg over de app! Dank!
Top personeel die bij mij zonnepanelen hebben geplaatst. Petje af voor deze medewerkers. Super goed, en perfecte montage. Hartstikke blij.
Zeer slechte service en communicatie. Wij als leek op dit gebied zijn niet volledig geadiviseerd en heeft ons duur komen te staan! blijbaar door overwerkte medewerker zeer veel fouten gemaakt, vergeten advies te geven en gewoon niet reageren op zijn mail. Krijg nu alleen maar discussies met eigenaar die lekker alles wil afschuiven. Geen verantwoordelijkheid of goede service. Aangeeft dat we zelf dingen hadden moeten weten, terwijl we juist hun daarvoor in hand hadden genomen. Werden gewoon belachelijk gemaakt. Komt gewoon geen oplossing vanuit hun kant. fouten worden gemaakt, geen probleem. maar service ho maar!!!!!
Top bedrijf: denken mee en hebben veel geduld gehad met ons als erg langzame beslissers nadat de offerte getekend was, zijn de panelen binnen een mum van tijd geplaatst. Netjes werk geleverd, nu maar profiteren van de
Wat een fijn bedrijf! Toen wij eenmaal besloten hadden om zonnepanelen aan te schaffen was er binnen 2 dagen een adviseur aan huis en konden wij 2 maanden later genieten van de opbrengst van onze panelen. Wij kozen voor 11x Hyundai PERC Shingled HiE-S390VG Full Black 1719x1140 zonnepanelen met een Solis 3.6kW Mini 4G 1MPPT - DC omvormer. Goed voor jaarlijks 4112 kWh. De zeer professionele installateurs hebben keihard gewerkt om alles binnen 1 dag op te leveren. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen! 2022 nog steeds met BTW teruggave vd overheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid