facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Tea Cosmetics

Green Tea Cosmetics

Info

Natuurlijke bescherming voor een jeugdige huid.

Geschiedenis

Natuurlijke bescherming voor een jeugdige huid, nu gearriveerd.
Groene Thee bevat een totaal van 4 primaire vormen Polyphenolen ,de meest actieve anti-oxidanten voor het verwijderen van vrije radicalen. Groene Thee helpt de huid weerstand op te bouwen tegen vrije radicalen waardoor vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. De huid wordt beter beschermd tegen weersomstandigheden en externe invloeden zoals UV straling, vervuiling en beschadigingen van buitenaf. Effectieve bescherming voor een schitterende en jeugdige uitstraling van uw mooie huid.

Traditionele huidverzorgingsproducten en make-ups bevatten chemische anti- oxidanten zoals vitamine A,C, en E als ingrediënten. Uit onderzoek is gebleken dat groene thee vele malen meer natuurlijke anti-oxidanten bevatten dan deze sterke vitamines opleveren.

Ginvera Groene Thee huidverzorgingsproducten maken gebruik van deze natuurlijke eigenschappen en sterke anti-oxidanten, die vrije radicalen elimineren en de huid beschermen ten schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor wordt de huid beschermd en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

Adres:
Telefoonnummer: (030)6585250
Stad: De Meern


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StoerStyle LAB. StoerStyle LAB. 177 meter Jewelery AND more...
Permanent Brows Permanent Brows 364 meter Altijd mooie wenkbrauwen in de vorm van permanente make-up
The Little Diva The Little Diva 494 meter Bij The Little Diva kunt u terecht voor een echt beauty- en spa kinderfeestje voor ki...
Recensies
Één ster verdienen ze niet eens! Heel onvriendelijk personeel en totaal niet klant vriendelijk. Ze denken alleen in hun eigen belang! Ze denken alleen aan genoeg geld binnen krijgen bijv: als je iets vraagt over een 1+1 actie zeggen ze dat ze dat voor je verrekenen bij de kassa maar uiteindelijk geven ze maar 50 cent korting!! Op een bedrag van 4 euro! Niet aan te raden en ook nog eens een slechte voorraad!
Foto's geprint via het apparaat daar. Kwamen er lang niet uit zoals op de telefoon ontbraken stukken assistent medewerker reageerde zeer geïrriteerd dat zij hier ook niks aan kon doen. De vraag gesteld. Oké en nu? Want ik hoef ze zo ook niet. Weer een zeer geïrriteerd antwoord dat ik ze dan aan haar moest geven en ik dan mn geld terug zou krijgen. Ik wilde er toch een paar houden die gelukt waren en rekende af, liep terug naar haar om het alsnog op te lossen voor de overige foto's. Kreeg opnieuw een snauw dat ze toch had gezegd dat.... haar excuus om geïrriteerd te doen was omdat ik geïrriteerd was. Lekker volwassen service Kruidvat.. goed argument ook. Erg meelevend als een apparaat niet meewerkt.
Waarom de luiers nooit met een wandelwagen te bereiken zijn, is mij een raadsel. Het oogt steevast alsof er een bom is ontploft...
Ik ben vandaag het medicijn gaan kopen. De receptionist was erg onverantwoordelijk.
Doe mij maar de etos om de hoek
Erg handige winkel
Een goede Kruidvat met een goed assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid