facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Recovery

Green Recovery

Info

Green Recovery ontwerpt en installeert zonnestroom en warmtepomp installaties voor particulieren en bedrijven. Wij leveren ook B2B onze producten.

Adres: Plantageweg 1b, 3833AZ Leusden
Telefoonnummer: +31 302 686 052
Stad: Leusden
Route: Plantageweg 1b
Postcode: 3833AZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Importeur zonnepanelen Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Green-Men Green-Men 3 km Groen hoeft niet duur te zijn. Green-Men creëert, implementeert en beheert rendabele ...
Recensies
Ik heb zonnepanelen van Green Recovery gekocht en deze zijn inmiddels geplaatst. Vanaf het eerste contact enorm goede service, volledige en eerlijke informatie. Vriendelijke mensen, goede en complete uitleg. De plaatsing ging van het leien dakje. Om de kabels door te trekken moest er in mijn plat dak geboord worden. Het bitumen was daardoor erg logisch beschadigd. 2 werkdagen later stonden er 2 dakdekkers die dat kwamen herstellen. Zowel de "zorg" als "nazorg" helemaal 100% geweldig!! Dank jullie wel allemaal bij Green Recovery!
Green Recovery hebben keurig volgens afspraak nog eens 4 extra panelen op het schuine dak geplaatst. De bedrading is netjes uit t zicht weggewerkt. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden over Green Recovery. Het advies was duidelijk en we ontvingen een overzichtelijke offerte met een goede prijs. Installatie was ook naar tevredenheid met vriendelijk personeel die de tijd namen om alles uit te leggen. Bedrijf is telefonisch ook goed bereikbaar en je wordt dan heel prettig geholpen. Wij zijn klaar voor een zonnige zomer!
Onlangs heeft Green Recovery tot onze grote tevredenheid 21 zonnepanelen bij ons geplaatst. De monteurs waren zeer ervaren en deskundig, vriendelijke mensen. De begeleiding ging aanvankelijk een klein beetje stroef, maar liep later op rolletjes. Nu liggen de panelen te produceren en de opbrengst is boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden!
Wij hebben sinds juni 2022 zonnepanelen via Green Recovery. We hadden een aantal offertes ontvangen van verschillende bedrijven. We kozen voor Green Recovery. Niet alleen op prijs hadden we een goed gevoel bij deze partij maar ook mbt het hele voortraject. Van advies tot uitvoering ging het erg goed en snel. Ook in fase na de uitvoering nog regelmatig contact gehad of alles goed ging met de panelen. Onlangs moesten wij 3 zonnepanelen verplaatsen ivm werkzaamheden aan ons dak en ook toen werd er snel geschakeld en meegedacht. Die lange termijn relatie is voor ons erg belangrijk!
Zeer tevreden over Green Recovery; zij leggen de focus op advies en niet op verkopen. En dat tegen een zeer concurerende prijs. Het montageteam was erg klantgericht. De installatie snort inmiddels als een zonnetje
Prima tevreden over het hele proces van green recovery; goede advisering, offerte, planning, helpdesk binnendienst en uitvoering! Top!
Via ZonOpZeist in contact gekomen met Green Recovery. Met een prettig gesprek aan huis werd een legplan opgesteld en de mogelijkheden doorgesproken van plaatsing en aansluiting. Tien panelen met optimizers in verband met schaduw. Begin juli de offerte ontvangen en al begin augustus konden de panelen geplaatst worden. Dat werd zelfs nog iets eerder na een gewijzigde planning. De installatie verliep vlot en om half drie 's-middags was alles klaar en hadden wij stroom van onze eigen zonnepanelen! Green Recovery heeft zelfs een service die je de rompslomp van de teruggave van de BTW voor zijn rekening neemt. In een woord geweldig.
Green Recovery heeft deze week wederom goed werk afgeleverd aan onze zonnepanelen. Dan voor de goede services.
Green Recovery heeft een perfecte levering en installatie van onze zonnepanelen uitgevoerd. Zijn erg snel met offerte en je weet dus snel waar je aan toe bent. Ze hebben alle panelen en installatie zeer netjes geïnstalleerd. Alles werkt naar verwachting, indien je vragen hebt omdat je bepaalde zaken niet begrijpt, staan ze je goed te woord en leggen ze het duidelijk uit. Ze hebben het heel druk maar ondanks de drukte nemen ze zo snel als mogelijk contact op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid