facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Planet Pesse

Adres: 2 Bultinge, 7933 TZ Pesse, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31857602790
Stad: Pesse
Route: 2 Bultinge
Postcode: 7933 TZ



op zoek naar gerelateerd: Green Planet menu, Green Planet Pesse openingstijden, Green Planet Pesse vacatures, Green Planet Mobility, Green Planet Energy, Green Planet Pesse prijzen, Green planet e85, Benzineprijs Pesse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDH truckspotting VDH truckspotting 69 meter Hallo allemaal. Ik ben Julian van der Haven. Als hobby doe ik trucks fotograferen. O...
Recensies
Vandaag heel DUUR ijsje gegeten, zag thuis dat ik voor 2 kleine bakjes Hertog roomijs €7.50 heb betaald!! Klopt dit???
Top assortiment, jammer dat E85 zo duur is, anders tankte ik het vaker, rijdt mijn Zweedse auto net wat fijner op. Maar fijn dat ze het tenminste aanbieden!
Goeie benzine tank, maar voor carpoolen mogen ze de p.p. wel eens sneeuwvrij maken, na 3 dagen geen sneeuw is t een hele opgave om je auto hier te plaatsen. niet klantvriendelijk zo.
Alle voorzieningen wat je maar kunt bedenken. Ook is het hier mogelijk om kleding te wassen. Helaas nog niet genoeg oplaadpunten om de electrische auto te laden.
Voor een "Green Planet" had ik eerlijk gezegd wel wat meer en betere snelladers verwacht? Slechts 1-tje is wel heel erg mager. Hier is voor Shell nog flink wat werk te doen! Belegde broodjes waren overigens heerlijk en bereidt door vriendelijk personeel.
Één van de weinige pompstations waar we nóg GTL kunnen tanken. Ik hoop dat dit de komende jaren nog zo blijft.
Fijne mensen. En als chauffeur zijnde mag je er altijd douche
Is ok. Prijzen wat hoog voor eten, maar ijs en milkshakes ook lekker. Tanken wel duurder dan meeste stations, maar ook duurzame opties aanwezig, scant kenteken en geeft direct de mogelijkheden aan. Vergaderruimtes zijn mooi en ruim. Plannen voor reclamezuil naast het groene markante gebouw zijn wel jammer.
Zeer ruim benzine station met goede sanitaire voorzieningen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid