facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Goddess

Green Goddess

Info

Green Goddess • Praktijk voor natuurgeneeskunde is een hulp naar een natuurlijke en bewuste levensstijl.

Geschiedenis

Green Goddess • Praktijk voor natuurgeneeskunde is een hulp naar een natuurlijke en bewuste levensstijl.



"Mijn missie is dat iedereen zich bewust wordt van het zelf-genezend-vermogen van het lichaam. Je kunt zelf zorgen voor de innerlijke balans. De natuur biedt ons al deze middelen al. Ik ga je leren hoe je hier naar kan luisteren en het je eigen kan maken.Dit doe ik door middel van kruidengeneeskunde, voeding en bewustzijnsoefeningen. Samen gaan we met je vraag aan de slag."
Adres: Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort
Telefoonnummer: 06 40234075
Stad: Amersfoort
Route: Bergstraat 6
Postcode: 3811 NH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Green Goddess podcast, Green goddess maankalender, The Herbal School, Liefdevolle detox, Natuurgeneeskunde Soest, Natuurgeneeskunde opleiding
Recensies
iedereen die het me zou vragen zou ik de donkere dagen van Yule van de herbal school aanbevelen. ik heb het als heel prettig ervaren om het drukke jaar op deze naar binnen gekeerde manier af te sluiten. Oona neemt je op een hele prettige manier mee in allerlei opdrachten om op meerdere manieren jezelf in contact te brengen met je eigen innerlijk. de opdrachten zijn goed duidelijk uitgelegd en het is super leuk om te doen.. dank je wel Oona
Meegedaan aan de donkere dagen van Yule. Heerlijk om in de drukste maand bewust rust te creëren en zo meer te kunnen genieten van de momenten samen met je liefsten. Voor mij was het heel fijn en vooral ook heel leuk door de creatieve opdrachten. Oona is rustig en helder in uitleg en ondanks alle magie niet zweverig.
De podcasts zijn erg fijn om naar te luisteren en er worden ook veel masterclasses gegeven. Nicolien heeft veel kennis. Als ik een vraag heb wordt deze snel beantwoord. Zelfs kreeg ik een filmpje met uitleg op mijn vraag over de online omgeving, superfijn! Ik leer erg veel over de maan, kruiden en mezelf! Ik ben erg blij dat ik lid ben geworden van deze fijne community.
Dit is een heel goede podcast als je geïnteresseerd bent in natuur en kruiden . Ben ook lid geworden van de herbal school wat een echte aanrader is. Dank u Oona om dit met ons te delen.
Ik ben op het pad van Nicolien gekomen door haar podcast en ben voor mijn gevoel steeds een beetje verder meegegroeid via de Liefdevolle Detox en wat soul whisperings naar het Green Goddess-membership of nu The Moon. Ik vind haar podcasts, meditaties en opdrachten in het membership een heerlijke aanvulling op het ritme van de maand en leer veel van haar kennis, informatie en openheid. Ook heb ik zeer genoten van de Dagen rondom Yule als voorbereiding op het nieuwe jaar. Nicolien is heel toegankelijk, enthousiast en kundig en het is mooi hoe ze een groep vrouwen bij elkaar brengt die ieder haar eigen weg vindt binnen deze mooie community.
Zowel met een fijne online sessie als met haar prachtige Podcast Green Goddess Roadtrip heeft Nicolien mij zeer geïnspireerd om meer in verbinding met onze eigen natuur en de natuur buiten ons natuur op aarde, in verbinding met de maan cyclus te leven. Ik ben heel dankbaar dat zij zich online laat horen met deze o zo essentiële kennis en waarheden. Ze heeft trouwens een hele fijne kalme stem, heel rustgevend om naar te luisteren. Ik wens dan ook echt dat zij zo veel mogelijk mensen gaat bereiken. Ze zullen er net als ik heel erg mee geholpen zijn!
De online omgeving alleen al is super fijn! Er is zoveel kennis te vinden dat ik eerst niet wist waar ik moest beginnen. Laat dat enthousiasme in alles willen en kunnen en dan het liefst ook nog NU nou net ook hetgeen zijn waar Nicolien me bij geholpen heeft. Daarnaast leer je ontzettend veel over jezelf als vrouw en hoe je met je cyclus kunt leven ipv er klachten van te ondervinden. Want oh jawel een leven zonder pms bestaat gewoon en pms is helemaal niet 'normaal' en 'hoort er nu eenmaal bij'. Als je op welk vlak dan ook hinder ondervind met je cyclus gun jezelf het abonnement op The school dan. Het zal veel voor je veranderen.
ik ben nu een jaartje met Nicolien op reis. Ik was al onder de indruk van alle wijsheden die me ter ore kwamen in de soul journeys en podcasts maar het green goddes membership heeft voor mij echt groots uitgepakt. De podcasts en meditaties afgestemd op het ritme van de maan, in combinatie met energetische oefeningen en waardevolle informatie over kruiden, ondersteunen mij. Ik breng en haal er info door met andere bewuste vrouwen uit te wisselen. Fijn contact ook op basis van gelijkwaardigheid, ook met Nicolien. Voedend, inspirerend, verbindend....een makkelijk cadeau om jezelf te gunnen. Top Nicolien!
Bij Nicolien verschillende programma's online gevolgd en één op één sessies gehad. Ze heeft me enorm geholpen, ondersteund, in laten zien welke krachten ik in me heb en hoe ik deze in kan zetten. Dit werd ondersteund met kruidens die liefdevol te werk gingen, even liefdevol als Nicolien te werk gaat. O.a. Het programma: Liefdevolle Detox gevolgd. Voorafgaand aan de Detox niet kunnen bedenken hoe leuk Detoxen kan zijn. Ik heb deze periode als heel leuk en leerzaam ervaren. Mijn ogen zijn nog meer geopend wat voeding met mij als persoon doet zowel fysiek als mentaal.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Green Goddess.

Amersfoort fitnesstrainer

openingstijden, locatie, vervoer. Bergstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Green Goddess adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Green Goddess. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Green Goddess delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shark Fit&Vitaal Shark Fit&Vitaal 5 km Shareen heeft mij goed geholpen met bewustwording van mijn voeding! Ze heeft mij zove...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid