facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Forest BBQ's & Grills

Green Forest BBQ's & Grills

Info

BBQ winkel, "de Specialist" op gebied van pellet BBQ's. Ook hebben wij in onze BBQ speciaalzaak keramische BBQ's & grills. De BBQ webwinkel en BBQ shop.

Geschiedenis

Green Forest is de BBQ specialist van Zeeland, wij verkopen uitsluitend topmerken.
Pelletgrill : Green Forest Grills, Green Mountain Grills & Yoder Smokers.
Houtskool BBQ : Saffire Ceramic Grills, Primo Ceramic Grill & Outdoorchef
Gas BBQ : Outdoorchef
Draagbare pizzaovens : Uuni
Diverse soorten houtskool, rookhout en grill pellets.
BBQ kruiden, sauzen en gereedschappen
Advies, tips en workshops

Producten

Green Forest Pellet grills
Green Mountain Grill pellet BBQ en smokers
GrillGrate BBQ roosters
Yoder Smokers
Outdoorchef BBQ's
Cookair grills
Ooni pizzaovens Uuni
Don Marco's kruiden



"De grootste one-stop shop BBQ winkel van Zeeland.Het adres voor al uw BBQ benodigheden, kruiden, brandstoffen en vlees!Dealer van :Green Mountain GrillsKamado Joe keramische BBQ'sNapoleon GrillsHomefires BraaiBraaimaster"
Adres: Polenweg 24, 4538ap Terneuzen
Telefoonnummer: 0115614577
ln.tserof-neerg@ofni
Stad: Terneuzen
Route: Polenweg 24
Postcode: 4538ap


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: green forest gf300, green mountain grill nederland, pellet bbq nederland, pellet bbq maken, pellet bbq grill smoker, holzpellets bbq, pellet bbq belgie, bbq pellets online
Recensies
Nieuwe grill roosters besteld van GrillGrate, snelle service goede prijs en mega snelle verzending! Enige nadeel is dat ik deze shop niet eerder heb gevonden en die niet dichtbij zit;
Bij Richard en Ad, de zaakvoerders van Green Forest BBQ's and Grills word je steeds vriendelijk ontvangen en krijg je professionele uitleg en begeleiding bij het uitkiezen van een bbq. Top keuze aan grills en BBQ's en toebehoren. Regelmatig workshops en onlangs de eerste Coock of.
Super mooie zaak, leuke mensen ook, en dan ook eens een ruim aanbod.
Prima service en alles voor de bbq zelfs vlees en vis
Zeer fijn bedrijf, nemen de tijd, geven goed advies en ook na de aankoop staan ze voor je klaar. Ik koop ook vaak online maar hier krijg je er echt super goede service voor terug waardoor het echt een meerwaarde is in een winkel producten aan te schaffen!! Update mei 2020: Ook nadat een product is aangeschaft staan ze voor je klaar en doen ze er alles voor om evt problemen op te lossen.
Zo’n 4 jaar terug kocht ik bij GF mijn GMG David Crocket smoker waar ik heel tevreden over ben. Vorige stopte de stroom adapter en nam ik contact op met GF om een nieuwe adapter te kunnen kopen. 2 dagen later werd er een pakketje afgeleverd via DHL met een nieuwe en betere! adapter.... kosteloos!! Dat is pas service, chapeau.
Scherpe prijzen gecombineerd met een klantgerichtheid die we in België niet gewoon zijn. Ik bestelde hier een pizzaoven. Toen bleek dat DHL mijn woonst niet kon vinden woon op woonboot en het pakket dus niet werd afgeleverd, werd dit echter snel en zorgvuldig opgevolgd door Green Forest BBQ met als resultaat dat ik toch nog snel aan het bakken kon! Top!
De bbq specialist. Sowieso van Zeeland, maar misschien zelfs wel van Nederland. Hier neemt men de tijd voor klanten om alle aspecten rond het bbq'en en de aanschaf van een bbq uit te leggen en hierover te adviseren. Helemaal top. Mooi assortiment met bbq's maar ook accessoires. Gewoon naar toe gaan en laat je verrassen.
Bij green forest BBQ & grills is het altijd top!!!! Prachtige winkel ruim opgezet met alles wat er nodig is om te bbqen of grillen maar dan ok echt alles!!!! Top service en veel kennis van zaken maar dat kan ok niet anders natuurlijk als je als bbq team al zo veel wedstrijd prijzen hebt gewonnen!!!
Het hele jaar kan je hier terecht voor een goede kwaliteit bbq materiaal. Altijd een goede voorraad. Ook voor een mooi stuk bbq vlees of een lekker stukje vis kan je hier goed terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid