facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Energy Company

Green Energy Company

Info

Wij leveren, installeren en onderhouden zonnepanelen en sedumdaken door heel Nederland. Onze missie: wij gaan voor 100% duurzaam!

Geschiedenis

Green Energy Company staat voor milieuvriendelijk, duurzaam en besparen.



"Wij bieden het totaalpakket aan duurzame oplossingen! Zoals zonnepanelen, groene daken sedum, LED-verlichting, windturbines, laadpalen, vloerverwarming, groepenkasten etc."
Adres: Flevolaan 19, 1382JX Weesp
Telefoonnummer: 088-9991000
Stad: Weesp
Route: Flevolaan 19
Postcode: 1382JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Green Energy Company eigenaar, Green Energy Company reviews, Green energy companies, Royal Green Future
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solarclarity Solarclarity 356 meter Een mooie en overzichtelijke site, waar veel anderen bedrijven van kunnen leren. Het...
Recensies
Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen gelegd. Heel erg blij mee! In het gehele proces netjes geholpen. Vooral het eerste adviesgesprek als heel erg positief ervaren. Daniël heeft verstand en passie, en dat is fijn : Ook de jongens die hier geweest zijn om alles in orde te maken waren heel bekwaam. Het was een nogal lastig traject voor de bekabeling, maar dat hebben ze heel netjes verwerkt. Wel jammer dat ze 2x moesten komen omdat ze de 1e keer de panelen niet bij zich hadden, die waren even niet leverbaar? Vooral jammer dat wij dat niet wisten op het moment dat ze kwamen. Maar nu alles ligt erg tevreden!
Omdat we zowel zonnepanelen als sedum wilden laten aanleggen, kwamen we bij Green Energie Company terecht. Op advies van Hendrik alleen zonnepanelen laten leggen. Duidelijke offerte gekregen van diverse zonnepanelen met bijbehorende omvormers. Namen de tijd om tot een goed concept te komen. Installatie ging netjes en verzorgd. Prima uitgevoerd.
Heel veel offertes opgevraagd en aardig wat mensen over de vloer gehad, maar alleen bij Green Energy voelden we ons echt gehoord en begrepen. We wilden panelen op ons schuine dak met dakfolie en uiteraard wilden we de zekerheid dat dit goedkomt zonder lekkage. Ze stuurden eerst een dakdekker om de situatie te beoordelen en daarna alle opties te bespreken. Over een aantal weken veel en zeer prettig gecommuniceerd met dank aan Titia! Toen op een ochtend in 4 uur de hele klus geklaard, goed voorbereid met kundige mensen aan het werk. We zijn zeer te spreken over de hele gang van zaken en verheugen ons nu op het opwekken van onze eigen stroom Bedankt uit Lelystad van Dan en Tatjana
Goede ervaring! Green Energy Company gaf een scherpe deal, kon snel installeren en leverde goede service. Het leek even alsof de installatie wat teveel richting de buren was gelegd bleek niet zo te zijn maar was lastig te zien maar dit werd zonder problemen aangepast.
Ik ben zeer te spreken over de Green Energy Company. Het hele proces verliep soepel en snel: - oriëntatie hoeveel panelen, welke soort - voorbereiding schouw - installatie panelen, aansluiting aan meterkast - after sales service De vriendelijkheid en professionaliteit van alle medewerkers waar ik mee te maken kreeg toch zo'n 7 in totaal heb ik als zeer positief ervaren. En vergeleken met andere leveranciers kreeg ik ook nog eens de beste deal! Wat ik verder erg fijn vind is dat slechts 7 vd 12 panelen zichtbaar zijn vanaf de straat. De overige 5 panelen zijn zo goed als onzichtbaar op 2 dakkappelen geplaatst. Veel dank Green Energy!
Ter voorbereiding wordt er een schouw gedaan daarna volgt een vlotte en nette installatie. Fijne bedrijf om zaken mee te doen.
Vooruitbetaald voor een groen dak, afspraak gecanceld en sindsdien onbereikbaar. Geen enkele reactie op voicemailberichten, mails etc. WEES GEWAARSCHUWD!!! Wij gaan aangifte doen bij de politie tegen de eigenaar Hossam abdelhamid en zijn vrouw Titia Boonstra de "financieel directeur" en alle consumenten programma’s aanschrijven. Ik roep iedereen op die opgelicht is hetzelfde te doen.
Wij zijn blij en tevreden dat wij onze keuze hebben gemaakt voor Green Energy Company voor het laten installeren van zonnepanelen. Van begin tot eind was de communicatie en informatie duidelijk en prima. Tijdens de schouw werd duidelijk dat de groepenkast moest worden vervangen wat natuurlijk alles wel weer iets duurder maakte. Door het mooie en zonnige weer de afgelopen weken hebben de zonnepanelen wel inmiddels veel energie geleverd.
Loze beloftes en afspraken worden niet nagekomen. Heb wel aanbetaald maar ze zijn niet bereikbaar meer. Nemen de telefoon niet meer op en mailen ook niet meer terug. Pand is leeg. Wees gewaarschuwd!!!! hossam abdelhamid is de eigenaar volgens KvK en zijn vrouw Titia Boonstra is de "financieel directeur"!!!!! Safe el Desoky was de verkoper. Allemaal mooie praatjes maar uiteindelijk zijn we gewoon voorgelogen.
Afgelopen vrijdag 20 augustus zouden de monteurs langkomen voor het plaatsen van zonnepanelen. Uiteindelijk is er op deze vrijdag niemand langs geweest en heb ik zelf contact moeten opnemen met de helpdesk waarbij er ook nog eens niemand meer aanwezig was om de telefoon op te nemen. Achteraf geen excuses...alsof het de normaalste zaak van de wereld was. De reactie: 3 weken later plannen we je opnieuw in dus neem maar weer een vrije dag op. Uiteindelijk is er, ook deels door deze review, veel aan gedaan om dit positief af te sluiten dus met de feedback is absoluut wat gedaan. 11 dagen later zijn alsnog de zonnepanelen gelegd. Nogmaals, de service destijds was niet in orde maar ik moet zeggen dat de service nadien erg goed was. Ook prijstechnisch klopt het dus ik zou alsnog van harte aanbevelen. Vandaar 4 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid