facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greedy Greek

Info

The Greedy Greek is een grieks afhaalrestaurant in Voorburg. Naast de bekende gerechten ook de traditionele keuken.

Geschiedenis

The Greedy Greek is een grieks afhaalrestaurant in Voorburg. Naast de bekende gerechten ook de traditionele keuken.

Adres: Koningin Julianalaan 276 , Voorburg 2274 JR, NL
Telefoonnummer: 070 216 0822
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 276
Postcode: 2274 JR



op zoek naar gerelateerd: greedy greek voorburg, griek voorburg julianaplein, greedy greek den haag, sousouki, greedy greek korting, thuisbezorgd, it's all greek to me, pita gyros voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks Restaurant Kreta Grieks Restaurant Kreta 1 km Soms kom je onverwachts ineens ergens terecht. Dat was vanavond het geval. Alleen thu...
Jeffrey Grill Jeffrey Grill 1 km Aan de late kant binnen komen wandelen en konden er nog gewoon binnen komen zitten et...
Pans en  Grills Pans en Grills 1 km AANRADER! Vandaag, zoals altijd, weer heerlijk gegeten in dit dit zeer gastvrije rest...
Recensies
Via Uber eats besteld, eten was er snel. Het stond niet duidelijk op de website waar alle gerechten uit bestonden. Hierdoor teveel besteld. Het eten was koud, sompig en onaantrekkelijk. Patat nog zelf op moeten warmen in de airfryer, hierna was het wel te eten. Teveel eten, gaan het aan een zwerver geven, dan heeft hij ook een vies avondmaal. Zeker niet bestellen.
Eten besteld via uber eats, na een uur wachten geprobeerd te bellen maar er nam niemand op. Na 2 uur ernaartoe gefietst blijkt dat de zaal gesloten is, eigenaar is op vakantie naar Griekenland hoor ik van de buren. Wel betaald. Erg slechte service van het restaurant en Uber eats. Bestellen wij nooit meer.
Normaal is het eten hier fantastisch! Nu komen wij hier nooit meer terug! Bestelling werd na 2 uur bezorgd! Tas helemaal doorgelekt vet en kapot, eten koud, maar echt koud. Engels talige man aan de telefoon biedt excuses aan en zegt binnen 25 min opnieuw met eten voor de deur te staan. Na 30 min Nl man aan de telefoon. We hebben geen vlees meer, je krijg 15% korting de volgende keer. Wij hebben geen eten?! Zij hebben geen vlees meer dus jammer dan. Vervolgens gaf meneer aan dat we ons geld zouden terugkrijgen geen idee hoe en hangt hij zo de telefoon op. schandalig behandelt. Wij komen hier nooit meer terug.
Bestelling via Uber eat is nooit aangekomen. Bestelling geplaatst op 8 mei 19:06 en stond na 2 uur ineens op voltooid om 19:06. Weg €36,55 en geen eten. Schandalig dit.
Via deliveroo een bestelling geplaatst om 17 uur. Om 19 uur was er NOG NIKS bezorgd. Gebeld naar het restaurant, daar werd gezegd dat het eten al onderweg was. Het restaurant is hier 10 minuten vandaan. Het eten werd uiteindelijk 19:25 bezorgd. De patat was slap en erg vettig. Bakje van de tzatziki was kapot, dus alles zat onder en het eten was ontzettend zout. Als je hier wil eten wat ik niet aanraad bestel dan 2/3 uur van te voren..
Bestel 4 gerechten, maar patat en saus worden vergeten, na 1x bellen zou het nabezorgd worden. Half uur later nog een keer gebeld bleken ze naar een ander adres gegaan te zijn, dus wordt alsnog nabezorgd met drankjes vanwege het ongemak, nu het eindelijk binnen is: geen drankjes en voor 2 gerechten patat erg jammer het eten is goed maar bezorgen lijkt moeilijk.
Waren in het begin nog wel te doen. Service ging steeds meer achteruit. VANDAAG DE SLECHTSTE ERVARING OOIT. Na 3 uur wachten voor de 2e keer gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef. Er werd weer gevraagd of ik 10 min kon wachten. Toen ik aangaf dat dit echt niet kon, werd dr dame aan de lijn boos, begon te schreeuwen en gaf aan dat ik voortaan zelf maar mijn bestelling moest komen halen. IK RAAD MENSEN AAN HIER GEEN ETEN TE BESTELLEN. SLECHTE SERVICE, NIET KLANTGERICHT EN DAN BLIJKT HET ETEN OOK NOG EENS NIET TE VRETEN. Wij bestellen hier nooit meer en het zal mij niks verbazen als ze meer klanten verliezen. Wat een circus.
Slechtste ervaring ooit! Meerdere keren hier in Voorburg besteld, maar afgelopen Zaterdag de aller….aller laatste keer. DE KIP GIROS WAS ZO VRESELIJK ZOUT EN GEWOON NIET TE ETEN!!. Bestelling duurde sowieso al halfuur langer dan de bedoeling was en ook nog eens niet compleet afgeleverd. Geen salades erbij. Thuis na de eerste hap gelijk uitgespuugd te hebben direct bellen uiteraard dat het niet te eten was. Ja klopt, is iets misgegaan met deze kip spies, niet goed gezouten. Joh, echt? En nu, ik zit hier met hongerige gasten? Antwoord; 50% korting op volgende bestelling. Nee, ik wil NU een oplossing, hongerige gasten wat ik al tig keer heb uitgelegd….breng maar nieuwe schotels! Antwoord; Nee, 50% korting op volgende bestelling. Mooi niet!! Er komt nooit meer een volgende bestelling. Deze €45,00 is gelijk de afvalbak ingegaan en moesten elders eten halen. Wat een ongelofelijke slechte service! Nooit en nooit meer daar een bestelling plaatsen. Je hebt low service en NO SERVICE, en deze GREEDY GREEK wint de laatste “prijs”.
Ik heb paar keer besteld maar wat ik ook besteld, krijg ik de verkeerde bestellingen of het missen van eten waren. Het eten komt koud aan en moet lang wachten op de bestelling van een ander half uur waarbij de patat nog moest worden bezorgd maar ook heel slap/zout is maar veel te duur restaurant. Het vlees heeft een rare na smaak met stukjes bot in met vieze vet. Als ik bel met een klacht dan is de eigenaar heel brutaal en schelden of bedriegt. Het is geen klant vriendelijke restaurant en zeer slecht eten om niet meer te bestellen.
Het is dat je geen 0 sterren kunt geven. Online eten besteld om af te halen, kom je bij het restaurant, is de tent gesloten. Dit is de 2e keer dat we een slechte ervaring hebben met deze zaak eerder een keer besteld en waren ze het vergeten te bezorgen. Kortom: NOOIT MEER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid