facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grebbe Advocatuur

Grebbe Advocatuur

Info

De advocaat uit Rhenen. Heeft u problemen met
een huurder/verhuurder? Heeft een geld uitgeleend/geleend en heeft u daarmee problemen? Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Wordt er inbreuk gemaakt op uw intellectuele eigendomsrecht? Neem dan contact op

Adres: Plantsoenstraat 1a, 3911ka Rhenen
Telefoonnummer: 0317740249
Stad: Rhenen
Route: Plantsoenstraat 1a
Postcode: 3911ka


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Advocaat Malika
Recensies
Ik kan Mr. Krabben - Tmim van harte aanbevelen als advocaat! Haar uitzonderlijke vaardigheden en diepgaande kennis van het rechtsgebied waarin ze actief is, hebben me enorm geholpen tijdens mijn zaak. Ik ben erg dankbaar dat ik haar als mijn advocaat heb en ik zou haar zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een zeer bekwame en betrouwbare juridische vertegenwoordiging. Hoewel mijn zaak nog niet is afgerond, voel ik me volledig gesteund en vertrouw ik erop dat ze er alles aan zal doen om een positief resultaat te behalen.
Prettige en op zich heldere aanname van de zaak. Zodra er echter conceptstukken geproduceerd werden zaten deze vol met feitelijk onwaarheden en werd een incorrecte weergave van de in opsomming aangeleverde feiten gegeven. Dit is nu juist volgende mij de kern van de dienst. Erg vreemd dat een advocaat dat voor elkaar krijgt.
Heel goed bijgestaan. Beschikt over veel kennis en is een ontzettend aardige dame. Kan snel schakelen en inschatten. We zijn blij dat we voor Grebbe advocatuur hebben gekozen!
Malika Krabben-Tmim heeft mijn belangen behartigt in een conflict . Ik kan niet anders zeggen dat zij niet alleen zakelijk en inhoudelijk haar zaakjes erg goed voor elkaar heeft, maar dat ook haar persoonlijke manier van bijstaan mij het gevoel heeft gegeven dat zij zeer betrokken is. Haar advies van begin af aan heeft uiteindelijk een mooi resultaat gebracht en dat is te danken aan malika`s overredingskracht vol te houden in een voor mijzelf persoonlijk zeer zware periode. Dit is een topper, ik kan Malika Krabben - Tmim ten zeerste aanraden!
Zeer kundig en vakbekwaam. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid