facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graveerstudio El Arte

Graveerstudio El Arte

Info

Graveerstudio El Arte is een all-round graveerbedrijf waar je terecht kunt voor alle graveerwerkzaamheden. Specialisatie is het vervaardigen van plaquettes, naamplaten en persoonlijke kado's.



"Graveerstudio El Arte in IJsselstein werkt met gediplomeerde all-round graveurs, die hun kennis van het graveervak volledig benutten.Ons aanbod is zeer divers, bijvoorbeeld bijzondere plaquettes en awards, mooie naamplaten en gepersonaliseerde kado’s, glas- en sieraadgravures.Maar ook producten die u wellicht niet direct bij een graveerbedrijf verwacht, zoals sieraden, amuletten, afklophoutjes, bijzondere herdenkingsmonumentjes en assieraden van hout.Omdat wij uitsluitend werken met vakmensen leveren wij altijd een topproduct. Weet u precies wat u wilt, dan voeren wij dat exact zo uit.Heeft u nog geen idee hoe het er uit moet zien? Dan adviseren wij u en zorgen voor een mooi en passend ontwerp, met de door u gewenste uitstraling."
Adres: Panoven 91B, 3401RB IJsselstein
Telefoonnummer: +31 306886709
Stad: IJsselstein
Route: Panoven 91B
Postcode: 3401RB



op zoek naar gerelateerd: Plaquette laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glasservice IJsselstein B.V. Glasservice IJsselstein B.V. 160 meter Snel en op tijd wat wil je nog meer..
FELIXprinters 3D FELIXprinters 3D 441 meter We produce 3d printers www.felixprinters.com
Keramiek Atelier IJsselstein Keramiek Atelier IJsselstein 884 meter Op dinsdag en vrijdag zijn wij van 09:00 tot 13:00 in De Centrale IJsselstein. Vanaf ...
Schilte Schilte 927 meter Vlot en vriendelijk geholpen met lossen.
Forté Benelux Forté Benelux 2 km Forté gebruik ik al meerdere jaren. Zo heeft mijn Volkswagen Scirocco altijd last geh...
Recensies
Ik heb al vaker opdrachten door Wilma El Arte laten uitvoeren en altijd tot volle tevredenheid. Vanmorgen een naamplaat voor mijn bedrijf opgehaald en het resultaat is weer perfect. Een aanrader!
Voor mijn villa in Kroatië die ik verhuur had ik een gevelplaat nodig. Ik heb hiervoor meerdere bedrijven aangeschreven. Bij alle bedrijven kreeg ik een korte samenvatting van de rekening, terwijl ze nog niet eens wisten wat mijn wensen waren. Van Wilma kreeg ik een uitgebreide mail terug. Hierna hebben we telefonisch besproken. Wilma stuurde me wat schetsen, waar ik wat aan had. Eindresultaat is subliem mooi geworden, zie foto hieronder.
Via website terecht gekomen bij graveer studio El Arte. Wij hadden een plaquette nodig voor een aanstaande bedrijf verhuizing. Van begin af aan prima meegedacht door Wilma. Prachtig resultaat. Aanrader
Top graveerstudio! Had een moeilijk project die door meerdere graveerders is afgewezen, maar Wilma durfde het aan en het resultaat was top. Verder erg aardig en flexibel! Zeker aan te raden.
Uitmuntende én persoonlijke service rondom het ontwerp van een naamplaat voor mijn psychotherapiepraktijk. Mevr. Wilma Poot heeft volop de tijd genomen om mij telefonisch te adviseren bij het ontwerp van de naamplaat. Met een prachtige naamplaat met logo als resultaat. Het wemelt van de bedrijven op het internet, waarbij naamplaten via een online module besteld kunnen worden en waarbij persoonlijk contact vaak niet mogelijk is. Na lang zoeken kwam ik bij Graveerstudio El Arte uit, omdat ik juist persoonlijk contact en advies zocht. Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid