facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graveeratelier Astrid Klaasing

Graveeratelier Astrid Klaasing

Info

Graveeratelier Astrid Klaasing Voor al uw graveerwerk!!!!!

Geschiedenis

Graveeratelier Astrid Klaasing is een familiebedrijf met een traditie die begint in 1973. Onze grote vakkennis en ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten stelt ons in staat om hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren. Onze trots zijn onze vele klanten van het eerste uur. Zij zijn het beste bewijs dat het devies van onze oprichter nog niets aan kracht heeft ingeboet. Ontdek wat wij kunnen en ook u zult steeds weer terugkomen.
Graveren is precisiewerk dat vakmanschap vereist, ook waar het gereedschap betreft. Wij werken met de modernste, computergestuurde machines en apparatuur.
“Kwaliteit en service zijn onze kracht.”

Like ons op Facebook zodat u op de hoogte gehouden wordt over onze werkzaamheden/acties



"Graveeratelier Astrid Klaasing is een familiebedrijf met een traditie die begint in 1973. Onze grote vakkennis en ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten stelt ons in staat om hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren. Onze trots zijn onze vele klanten van het eerste uur. Zij zijn het beste bewijs dat het devies van onze oprichter nog niets aan kracht heeft ingeboet. Ontdek wat wij kunnen en ook u zult steeds weer terugkomen.Graveren is precisiewerk dat vakmanschap vereist, ook waar het gereedschap betreft. Wij werken met de modernste, computergestuurde machines en apparatuur.“Kwaliteit en service zijn onze kracht.”"
Adres: Stokkumseweg 15, 7041BT 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314 666 047
Stad: 's-Heerenberg
Route: Stokkumseweg 15
Postcode: 7041BT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miranda Sjop Miranda Sjop 546 meter Leuke hobbywinkel wat je niet vind kan besteld worden.
Recensies
Voor mooi en secuur graveerwerk ben je hier op de juiste plaats. De service is prima!
Top service ! Constante kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid