facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grauwelman Tweewielers

Grauwelman Tweewielers

Info

Facebookpagina van Grauwelman Tweewielers uit Culemborg

Adres: Jan van Riebeeckstraat 54a, 4105 BC Culemborg
Telefoonnummer: 0345531572
Stad: Culemborg
Route: Jan van Riebeeckstraat 54a
Postcode: 4105 BC



op zoek naar gerelateerd: Mobiele fietsenmaker culemborg, Dokman Culemborg overleden, Schaatsen slijpen Culemborg, Alpina Trial 24 inch, Alpina Trial Sport 26 inch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dokman Fietsen Dokman Fietsen 699 meter Top fietsenzaak! Al jaren komen wij er graag! Goede service en kwaliteit!
EV-Center EV-Center 1 km Elektrische auto’s huren is niet mogelijk, begin van de week gereserveerd, bevestigin...
Recensies
bij pech onderweg heb je geluk als je dat in Culemborg overkomt. Mij derailleurketting brak toen ik de pont steil! af wilde fietsen. Grauwelman hielp mij snel, vriendelijk en vaardig.
Bedankt voor jullie goede service! Ben in mei verhuisd naar Spanje en kreeg problemen met de computer van mijn Qwic fiets. Na een mailtje van mij, hebben ze direct contact opgenomen met de fabrikant en ik kon zelf het probleem verhelpen! En dit in een paar uur tijd! Super bedankt! Erna Stellaard
Super goede service! Gestrand met een lekke band, binnen no time opgehaald en band geplakt onder het genot van een bakje koffie. Heel fijne zaak!
Je word er heel goed geholpen. Ze leggen alles ook goed uit, als je voor een nieuwe fiets komt Het personeel en de baas zelf zijn vriendelijk, ze staan je netjes te woord. En hebben geduld met de klanten
Goede service, de banden van mijn fiets moesten vervangen worden. Ik kreeg een leenfiets mee. De volgende morgen werd ik al gebeld dat de fiets klaar was.
Netjes en vakkundig tewoord gestaan. De achterband was lek, waarbij de versleten buitenband ook direct vervangen kon worden. Eind van de dag achtergelaten en gratis leenfiets gekregen. De volgende dag was mijn fiets klaar en hij rijdt weer prima!
Vandaag super vriendelijk en vakundig geholpen door Wesley Grauwelman. Blij met mijn nieuwe efiets! Ik kan deze fietswinkel zeer aanraden en als je nog een goede 2e hands Batavus personal bike zoekt kun je bij Grauwelman mijn oude trouwe stalen ros kopen.
Goede service, zeer vriendelijk personeel, en schappelijke prijzen. Gewoon een goede zaak!
Zeer vriendelijk, snel en netjes geholpen. Ook de kosten van de reparatie waren laag. Alles goed geregeld. Ga zeker weer terug als mn fiets het weer begeeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid