facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graszodenkwekerij Steenbergen Graszoden Vinkel

Graszodenkwekerij Steenbergen Graszoden Vinkel

Info

gazon en gras, tips en advies onderhoud en aanleg graszoden

Geschiedenis

Steenbergen Graszoden in Vinkel is gespecialiseerd in het telen,kweken, onderhouden en aanleggen van graszoden. De graszoden worden zonder netten gekweekt en hebben sterke gezonde wortels.

Steenbergen Graszoden biedt een compleet pakket aan van producten en diensten voor het leggen en het onderhoud van uw gazon. In onze winkel kunt u terecht voor bemesting en producten voor het gazon. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook diverse machine’s om de aanleg en het onderhoud van uw gazon te vergemakkelijken.

Graszoden en aanverwante producten voor zowel Particulieren, bedrijven als instellingen

Dagelijks geopend, ook sávonds. Graszoden worden dagelijks vers gesneden.
Graszoden kunnen tot een dag voor levering besteld worden via telefoon of per mail.

Steenbergen Graszoden is lid van de Nederlandse vereniging van graszodenkwekers. Steenbergen Graszoden heeft de ZLTO initiatiefprijs en oorkonde groen bedrijf van de maand Provincie Noord Brabant in ontvangst mogen nemen.

Steenbergen Graszoden staat voor een duurzaam, gezond en sterk product. In het kweken van de graszoden wordt hier dagelijks rekening mee gehouden zowel wat betreft het onderhoud van de graszoden, de bewerking van de grond als de voeding voor het gewas. Onze graszoden hebben hierdoor een zeer goede weerstand en erg sterk wortelstelsel.
Steenbergen Graszoden stelt de bemesting voor het telen van de graszoden zorgvuldig zelf samen. Zo heeft het gazon altijd de juiste voeding op de juiste tijd. Deze bemesting is ook verkrijgbaar in klein verpakkingen voor úw gazon in de winkel aan de Vinkelsestraat 74 te Vinkel Noord Brabant.
Steenbergen Graszoden in Vinkel heeft daarnaast haar klanten in een hoog vaandel staan. U kunt altijd terecht voor advies en tips voor het onderhoud van uw gazon.
Steenbergen Graszoden wenst iedereen een natuurlijk mooi gezond en groen gazon



"Steenbergen Graszoden in Vinkel is gespecialiseerd in het telen,kweken, onderhouden en aanleggen van graszoden. De graszoden worden zonder netten gekweekt en hebben sterke gezonde wortels.Steenbergen Graszoden biedt een compleet pakket aan van producten en diensten voor het leggen en het onderhoud van uw gazon. In onze winkel kunt u terecht voor bemesting en producten voor het gazon. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook diverse machine’s om de aanleg en het onderhoud van uw gazon te vergemakkelijken.Graszoden en aanverwante producten voor zowel Particulieren, bedrijven als instellingenDagelijks geopend, ook sávonds. Graszoden worden dagelijks vers gesneden."
Adres: Vinkelsestraat 74, 5383KM Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0412 450 045
Stad: Vinkel
Route: Vinkelsestraat 74
Postcode: 5383KM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Graszoden Schijndel, Graszoden vervoeren, Graszoden kopen, Compost onder graszoden, Graszoden kopen Zaltbommel, Graszoden afhalen Arnhem, Graszoden Veghel, Graszoden afhalen Den Bosch
Recensies
Vanaf begin goed contact, waarbij de afspraken goed zijn nagekomen. Graszoden zijn van goede kwaliteit en gelegd door twee werknemers Leon Steenbergen Graszoden Vinkel. Leuke gasten, die een aardig visitekaartje zijn voor het bedrijf en evenals Leon zelf, ook flexibel zijn, waarbij de klant , op de eerste plaats staat. Ik zou het bedrijf Steenbergen Graszoden Vinkel bij een ieder aanbevelen. Bedankt voor de goede grasmat.
We zijn heel netjes geholpen. Aardige mensen.
Altijd goede grasmatten liggen na 10 dagen al vast
Super goeie kwaliteit en veel hulpmiddelen beschikbaar
Kwaliteit graszoden, legtips zeer nuttig
Perfecte zoden, en vriendelijke service! Aanrader!
Goede kwaliteit erg klantgericht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid