facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graphik

Graphik

Info

Graphik is een creatieve studio waar u terecht kunt met uiteenlopende reclame opdrachten. Van posters, illustraties en logo's tot animatie en fotografie.

Geschiedenis

Graphik is een ontwerpstudio gestart in ’04 door Teis Albers en is gevestigd in Berlicum. Wij maken voor diverse klanten uitingen waarmee zij hun merk kunnen versterken. Graphik ontwerpt en realiseert producties zowel voor traditionele media als voor nieuwe media. Hierbij kunt u denken aan huisstijlen, posters, flyers, websites, animaties, presentaties en fotografie.

In ons werk willen we graag grenzen verleggen en kijken naar andere invalshoeken. Dit combineren we met een snelle en directe manier van werken. Daarnaast zijn we multimediaal georiënteerd en kunnen we de gemaakte ontwerpen doorvoeren naar diverse uitingen.

Gewerkt voor o.a.

MTV, Nickelodeon, Vans, Lipton, Ecko, Citroën, X-Sense, Comedy Central, Mitsubishi, Renault, Converse, JC Rags, First Vision, Heineken, Mexx, WNF, Renesas, Philips, Quickstep, Agis, Warner, Night of Comedy, Praxis, Thieme/Meulenhof, Wegener, New Edition, Agis, Stationery Team, Intermediair, RealGames, Tuc, Rabobank

Gewerkt met o.a.

Usual Suspects, BrandDeli, INDG, BE Viacom, Grey, Tribal DD, &KoenseSeverein, Pluspoint, Publicis, Crossmarks, Blast Radius, Springer Media, Merge Media, Youngworks, Verwegen Comm, VHU, Moses, Gyro, Draft fcb, B-wave, Gleijm+vd.Waart, Media Republic, Persuade, Emakina, Superhero Cheesecake

Diensten:

Animatie
Uw boodschap overbrengen in een korte animatie? De zogenaamde explanimations zijn reuze handig als u iets wilt uitleggen. Graphik maakt voor u een storyboard én verwerkt deze tot een vlotte animatie.

Fotografie en beeldbewerking
Goede fotografie is de basis voor een onderscheidende uiting. Graphik verzorgt fotografie op locatie of in onze studio aan huis. Kijk voor meer werk ook op www.fotographik.nl

Websites
Websites, actiesites, webshops. Graphik bedenkt en ontwerpt ze. We zorgen er ook voor dat u goed vindbaar bent op Google (SEO). We werken met het open-source cms pakket Wordpress.

Video
Gewapend met onze dslr camera met diverse lenzen filmt Graphik uw boodschap op een interessante manier. Dit monteren we tot een heldere promo, clip of interview. Met muziek en/of voice-over.

Logo en huisstijl
Een onderscheidend logo en een daarbij passende huisstijl voor een heldere identiteit. Graphik ontwerpt logo's in allerlei stijlen en voert deze door naar de gewenste uitingen.

Grafisch ontwerp / Illustratie
Een design nodig? Graphik verzorgt het. In de meest uiteenlopende stijlen. We verzorgen de opmaak van o.a.: logo's, huisstijlen, brochures, magazines, posters, poi materiaal...te veel om op te noemen!



"Een creatieve ontwerpstudio. Graphik is gestart in 2004 door Teis Albers en gevestigd in Berlicum. Wij maken voor diverse klanten uitingen waarmee zij hun merk kunnen versterken. Graphik ontwerpt en realiseert producties zowel voor traditionele media als voor nieuwe media."
Adres: Veedijk 9, 5258 SV Berlicum
Telefoonnummer: 0628066253
Stad: Berlicum
Route: Veedijk 9
Postcode: 5258 SV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teis Albers - Art Teis Albers - Art 9 meter Teis Albers is a contemporary mixed-media artist from the Netherlands.
BigBird Media BigBird Media 773 meter Wij hebben onze nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door BigBird en zijn erg tevreden ...
Recensies
Knap werk van deze kunstenaar! Aantal jaren terug wat mooie promo foto’s laten maken door Teis voor mijn David Bowie tribute band. Eigen stijl, geraffineerd, hou m in de gaten:
In 2015 en 2016 heeft Teis Albers Graphik voor mij CD-hoesjes, portret- en promotiefoto's en videoclips gemaakt. Teis Albers Graphik heeft een uitzonderlijk talent om tekst en emotie in beeld te vervatten. In zijn fotografie weet hij de kern van het onderwerp snel en scherp vast te leggen en er een artistieke meerwaarde aan toe te voegen. Een kunstzinnige vakman! Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerkingen met Graphik Teis Albers.
Deze gast moet je hebben! In de afgelopen jaren meerdere videoclips, logo ontwerp, artwork, stickers, portretfoto's, bandfoto's. Allemaal te gek! En hij is ook nog eens heel snel.
Het is altijd meer dan prettig werken met Graphik. Teis is een vakman die de kunst verstaat. Hij werkt snel, accuraat en doet altijd wat is afgesproken. Tevens is Teis goed bereikbaar wat extra fijn is als er enige spoed bij een opdracht is. Kortom, 5 sterren meer dan waard! Zoek niet verder, je hebt Graphik gevonden!
Creatief, snel en flexibel. Wij werken al jarenlang heel fijn samen met Graphik Teis Albers.
Luistert goed naar wat de klant wil en komt afspraken na. Graphik heeft erg mooi werk geleverd. Super te vrede over zijn dienst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid