facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graphics by Loes

Graphics by Loes

Info

Graphics by Loes ontwerpt unieke geboortekaartjes, trouwkaartjes, uitnodigingskaartjes of andere artikelen speciaal voor jou!

Geschiedenis

Graphics by Loes ontwerpt speciaal voor jou je geboortekaartje, trouwkaart, uitnodiging of een zakelijke folder. Kijk op www.graphicsbyloes.nl wat de mogelijkheden zijn. Het bijzondere aan Graphics by Loes is dat je een unieke kaart krijgt, voor een schappelijke prijs!



"Hoi ik ben Loes en ik ontwerp trouwkaarten en geboortekaartjes op maat. Ik werk jullie wensen uit in een prachtig kaartje. Een kaartje die speciaal voor jullie wordt ontworpen, met veel liefde en nog meer enthousiasme! Ik ben dol op persoonlijke verhalen en unieke wensen. En kan als de beste aanvoelen en uitwerken waar jullie naar op zoek zijn. Zelfs als jullie dat zelf nog niet helemaal hebben uitgedacht."
Adres: Doormanstraat 31, 2811 XS Reeuwijk
Telefoonnummer: 06-46065174
Stad: Reeuwijk
Route: Doormanstraat 31
Postcode: 2811 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speaking Visuals Speaking Visuals 433 meter Speaking Visuals is een fullservice internetbureau in Gouda. Wij maken gebruiksvriend...
Recensies
We hebben een prachtig kaartje door Loes laten ontwerpen. Haar frisse kijk en creatieve kwaliteiten hebben een geweldige uitkomst gehad. Zou het iedereen aanbevelen. Ook samenwerking was super! Zelfs vanaf vakantie was ze bereid om ons kaartje snel naar de drukker door te zetten. Bedankt!
In 1 woord is Loes FANTASTISCH! In meerdere woorden; Loes heeft onze wensen in een prachtige trouwkaart omgezet. Ze kwam met geweldige ideeën en heeft ons echt super fijn geholpen. Wij hebben onze gasten het kaartje persoonlijk gegeven, hierdoor hebben we de reacties mee mogen maken. Deze waren stuk voor stuk heel erg leuk om te zien. Wij zouden een volgende keer zeker weer voor Loes kiezen. De reacties als geweldig, wauw en wat mooooi willen wij zeker nogmaals ervaren. Bedankt Loes!!
We hebben bij Loes kaarten besteld voor ons huwelijk. We zijn erg tevreden over het mooie ontwerp en de service. Je kunt heel laagdrempelig met Loes overleggen, krijgt snel reactie en ze was erg flexibel rondom aanpassingen die moesten worden gedaan vanwege verplaatsing ivm Corona. Aanrader!
Super mooie kaarten, goede service en afhandeling van de bestelling. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid