facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GrapeWine

GrapeWine

Info

Alle wijnen in onze wijn webshop hebben gemeen dat ze geproduceerd worden door mensen met liefde voor hun vak. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht; dat hebben alle wijnen gehad voordat ik ze mag importeren en jij je wijnselectie kunt maken.



"Online wijhandel met persoonlijke service!Bel, whatsapp of mail al je vragen!"
Adres: Koolwitje 4, 2692GN 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0638612362
Stad: 's-Gravenzande
Route: Koolwitje 4
Postcode: 2692GN



op zoek naar gerelateerd: Rode wijn pakket
Recensies
Arjan van GrapeWine is een super betrouwbare/attente verkoper van een groot assortiment heerlijke wijnen. Hoogste tijd om persoonlijk kennis te maken tijdens een luxe proeverij aan huis op Terschelling!!
Goede wijnen en waar nodig geeft men de juiste adviezen over wijn spijs combinaties, tevens worden wij als trouwe klanten snel geïnformeerd over de verkrijgbaarheid van onze favoriete wijnen. Service die net een stapje verder gaat, daarbij ook snelle levering van de bestelde wijnen!
Wijn bestellen kun je overal, maar sommige adresjes blinken uit in hun vak door de passie. GrapeWine.nl is zo'n adres! Ik maakte voor het eerst kennis met GrapeWine via de wijnproeverij op het water door het Westland en was direct aangenaam verrast en geboeid door het enthousiasme en de wijnkennis die de eigenaar, Arjan, heeft. De ervaring van een wijnproeverij op het water is ontzettend leuk en zeker een aanrader! Bovendien is het online wijnassortiment zeer uitgebreid en weet Arjan telkens weer verrassende pareltjes te vinden. Als ik advies nodig heb voor een bijpassende wijn voor een diner is Arjan mijn absolute go-to. Hij is snel en gemakkelijk bereikbaar, gewoon via WhatsApp! Dat je als wijnspecialist zo betrokken en persoonlijk te werk gaat met hier en daar een vleugje humor, vind ik verfrissend. Dat we nog maar veel mooie wijnen mogen bestellen en leren kennen via GrapeWine!
Goede wijnen en een prettige bestelservice waarbij je bijna op de minuut af, live kan zien waar de bezorger zich op dat moment bevindt. Zelf ben ik fan van de prosecco sorelle bronca modi. Deze top bubbel ooit bij Texel culinair geproefd en nu standaard in huis heb voor speciale etentjes. Deze bubbel is niet overal te verkrijgen en zeker niet per stuk. Voor mij dus 5 sterren voor de service met een persoonlijk handgeschreven kaartje en de mooie wijn collectie.
In contact gekomen via een vriendin ze praten altijd vol lof over Grapewine en na enige tijd dacht ik “laten we maar bestellen en kijken hoe het is”, normaal hou ik niet van online kopen maar omdat de wijnen die ze hadden altijd zo lekker waren vond ik het waard om het uit te proberen. Hele attente service en binnen 1 dag had ik mijn bestelling ontvangen. Verder helpen ze graag met het zoeken van bijpassende wijnen en spelen ze echt in wat je lekker vind en wat niet. Daarnaast al heb je een keer een heerlijke wijn op elders in een restaurant bv kan je de informatie doorsturen en word er gekeken of er iets in het assortiment is of tevens buiten om een prachtige wijn aan te raden. Kortom 5 sterren!
Super goed geholpen, een eigenaar met veel kennis van zijn producten. Wat een passie en mooie verhalen bij de wijnen! We hebben al een aantal keren mogen genieten van de overheerlijke wijnen van Grapewine! Kwaliteit voor kwantiteit dat is ons motto! Kortom een echte aanrader!
Tijdens een etentje thuis met vrienden wilde ik goede bijpassende wijnen. Na een korte uitleg wat ik ging koken kreeg ik perfect advies! Paste er geweldig bij. GrapeWine is een echte Aanrader! Een jong bedrijf dat laat zien dat wijn echt niet oud en stoffig hoeft te zijn.
Heerlijke witte wijn besteld! Het bestelproces gaat heel soepel en de wijnen werden de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt en zelfs nog een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ga hier zeker meer wijnen bestellen!
Als u wijn wil kopen met een heerlijk advies - met leuke achtergronden van de wijn en suggesties mbt wijn smaak combinaties is dit een enthousiast leuk en jong bedrijf om te onthouden!! Wij kwamen na wat zoekwerk op internet in contact met Grape Wine in Naaldwijk en het was ons om onze verjaardag eens niet zo standaard te vieren - een keer "net" iets anders dan normaal. Wij vroegen onze familie en vrienden om vooral op tijd aanwezig te zijn op onze gecombineerde verjaardag en boden onze gasten een onverwachte wijnspijs met kleine hapjes proeverij aan. Het werd een prima gepresenteerde avond en een avond welke goed en rustig werd opgebouwd voor ieder wat wils - na een start met makkelijk toegankelijke wijnen kwamen er wat complexere wijnen - met diepgang die heel goed aansloten bij de gerechten. Wij vonden het in ieder geval geslaagd en als we de geluiden goed beluisteren van onze gasten hun ook. Geke en Folkert Hoogslag juni 2017
Heerlijke witte wijn bestellen wij altijd hier!!! Super service en met een persoonlijk kaartje erbij!!! 18 flessen zijn vandaag bij ons bezorgd!! Helaas niet allemaal voor ons maar de familie wil nu ook deze wijn!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GrapeWine.

\'s-gravenzande lokaal bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Koolwitje 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GrapeWine adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GrapeWine. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GrapeWine delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid