facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Granietcenter

Info

Uw betrouwbare leverancier van granieten en composieten. aanrechtbladen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Wij gebruiken alle soorten composiet : silestone , cesarstone en aquarella.

Geschiedenis

Granietcenter levert u de mooiste granieten aanrechtbladen tegen de Beste prijs. U bent verzekerd van volledige garantie en goed advies en wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 21 dagen direct vanaf de werkplaats in Barneveld bij uw thuis wordt afgeleverd.

Wij zijn een jong bedrijf op de Nederlandse markt met veel kennis van zaken door onze jaren lange ervaring met silestone en graniet in de keuken branche. Wij willen onze kennis graag met u delen waardoor u gegarandeerd het beste product tegen de Beste prijs zult krijgen.

Aangezien wij maatwerk leveren geven wij ook een maatprijs. Geen aanrechtblad is hetzelfde dus ook de prijzen niet. Vandaar dat wij een stappenplan hebben ontwikkeld dat u uiteraard vrijblijvend, kunt invullen en doormailen. U krijgt van ons binnen 72 uur een reactie met de door u vastgestelde gegevens op een schematische tekening. Uiteraard mag u ook een zelfgemaakte tekening door mailen (in PDF) naar ons e-mail adres. Ook mag u foto's mailen die uw situatie aangeven zodat wij nog beter uw maatblad kunnen aanpassen. U moet alleen even graniet of composiet kiezen.

Zo beschikken wij altijd over de correcte informatie rechtstreeks door u aangeleverd. Deze door u aangeleverde informatie vormt uiteindelijk het eindproduct, let er dus op dat alle gegevens correct zijn ingevuld.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben over Graniet of composiet dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst en voorzien u met plezier alle juiste kennis.

Dankzij Granietcenter kunt ú nu thuis ook van de echte granieten(natuursteen) en composieten(silestone, cesarstone) aanrechtbladen in uw keuken genieten. U haalt dan een kwalitatief hoogstaand product in uw keuken met de goede service en ervaring van ons bedrijf.

Adres: Nijverheidsweg 7-A, 3771 ME Barneveld
Telefoonnummer: 0342 - 707439
Stad: Barneveld
Route: Nijverheidsweg 7-A
Postcode: 3771 ME


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graniet Centrum Graniet Centrum 0 meter Al jaren staan wij bekend als een betrouwbare en transparante onderneming, die met ve...
Dubbel M / Maatwerk maakt Mooi Dubbel M / Maatwerk maakt Mooi 413 meter Maatwerk keukens, kasten, balies, tafels, wanden, badkamermeubels, speciaalwerk, pant...
Kitchen4all Kitchen4all 5 km Ik heb een mooie keuken en vloer gekocht bij Kitchen4all in Barneveld. Helaas ging er...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid