facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grando Keukens & Bad

Grando Keukens & Bad
Adres: Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg
Telefoonnummer: +31118724905
Stad: Middelburg
Route: Mortiereboulevard 42
Postcode: 4336 RA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interborg Keukens Interborg Keukens 344 meter Fantastisch geholpen. Vriendelijk, professioneel en enthousiast personeel.
Het Azijn Atelier Het Azijn Atelier 20 km Onvriendelijke mensen. Zeker teveel azijn gebruikt.
Recensies
Verkoopster Susan denk goed met de klant mee en staat voor alles open al veranderd je het 3 maal geen probleem, zijn dus super goed geholpen dus spannend hoe in oktober onze keuken in het echt wordt
Zeer goede begeleiding gehad voor inrichting en kiezen keuken. Prijstechnisch prima ten opzicht van anderen. Goede inzet van lokale ondernemers die de installatie verzorgen. Aanrader boven de andere winkels op die plek. Super blij met de keuken.
Prachtige zaak ,mooie klasse keukens
Goede adviseur vraag naar Mario, werken met lokale uitvoerders hetgeen goed werkt. Korte lijnen. Kundig. Goed meegedacht. Aanrader.
Zag er allemaal goed uit aan de buiten kant moest bij groentijd zijn er was een parkeerplaats vrij
Met onze badkamer was het top geregeld, daarom nog die tweede ster. Maar met de keuken was het helaas iets anders. Details zal ik niet posten, maar het was deze keer echt niet goed, en aangezien er niet wordt gereageerd op ons voorstel is een aanpassing van mijn review op zijn plaats.
Hele mooie keukens en badkamers, super goed advies gekregen en een schitterende keuken en badkamer thuis geleverd en gemonteerd gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid