facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grande Selene

Grande Selene

Info

Italiaans dineren dat kan gewoon bij Grande Selene in Bussum.

Bezoek onze website www.grandeselene.nl voor alle informatie.

Geschiedenis

De italiaanse keuken bloeit in het hartje van Bussum.

Laat uzelf en uw gasten verwennen door uzelf te trakteren op een heerlijk diner in Grande Selene en een gezellige avond uit. Vanaf heden worden pizza's in onze nieuwe houtoven klaargemaakt voor een authentieke smaak (in Bussum). Uiteraard staat ons team voor u klaar om het u naar uw zin te maken. Familie staat ook in ons restaurant centraal. Speciaal voor de kinderen is er een speelkamer aanwezig waar zij naar hartelust kunnen spelen.

Graag tot zien, ons team heet u van harte welkom!



"Italiaans eten gewoon in Bussum. Anitpasti, Pasta, Pizza's uit de houtoven, Vlees en vis en heerlijke Dolci. Laat uzelf en uw gasten verwennen door uzelf te trakteren op een heerlijk gemakkelijk diner in Grande Selene en een gezellige avond uit. Uiteraard staat ons team voor u klaar om het u naar uw zin te maken. Familie staat ook in ons restaurant centraal. Speciaal voor de kinderen is er een speelkamer aanwezig waar zij naar hartenlust kunnen spelen.Graag tot ziens, ons team heet u van harte welkom"
Adres: Stationsweg 12, 1404AN Bussum
Telefoonnummer: 0356945611
Stad: Bussum
Route: Stationsweg 12
Postcode: 1404AN


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30
Dinsdag: 17:00 - 22:30
Woensdag: 17:00 - 22:30
Donderdag: 17:00 - 22:30
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Grande Selene foto's, Grande Selene thuisbezorgd, Italiaans Bussum, Kerstdiner Bussum, Grand Selene Hilversum, The fork Bussum, Lunch Bussum, Paasbrunch Bussum
Recensies
Het is een traditioneel italiaans restaurant, waar goed gekookt wordt. De inrichting is gedateerd. De bediening is prima. De buren aan beide kanten zijn óók italiaanse restaurants, maar veel eenvoudiger. Dit trekt een groter publiek: pizza en pasta. Het menu van Grande Selene is veel uitgebreider, dus voor de liefhebbers van andere gerechten kunnen ze beter hier naar toe. Pizza en Pasta serveren ze ook!
Leuke restaurant en goed eten. Alleen het was erg druk edaardoor lang moeten wachten op het etenEten: 5/5
Wat een geweldig lekker eten en wat een prettige bediening, met een goed gevoel voor timing. De huiswijn smaakte zo goed dat wij nog een glas hebben besteld. Kortom grote klasse!
Wij hadden via the fork gereserveerd met 50 euro korting. Maar helaas. Toen we de rekening vroegen moesten we de volle pond betalen want daar deden ze niet meer aan terwijl ik twee dagen ervoor nog had gereserveerd met korting. Toen we de eigenaar erop aanspraken werd hij boos en agressief. Uiteindelijk toch maar betaald maar hier gaan we nooit meer naar toe. De pizza was trouwens hard en de spaghetti koud. Jammer allemaal.
Pizza echt lekker!!! Goed belegd, wel een beetje te Hollands met vierkante plakjes ham en salami... maar t smaakte heerlijk!! En ze bezorgen, ipv alleen afhaal, en dat is ook fijn! Tiramisu als dessert voor de bezorg niks bijzonders!
Heerlijk eten in een Italiaans chique sfeer. Vooral de pizza's zijn origineel Italiaans met dunne bodem.
Lekker gegeten voor een zeer schappelijk bedrag. Vriendelijke bediening.
Stond een of ander hals die niet wist hoe het pin apparaat werkte moest contant betalen dus maar weer vertrokken zonder pizza's
Lekker en goede service, zoals het hoort de klant is de koning gr kapsalonruud.nl waar de klant ook koning is,
Wij komen hier vaak. Altijd persoonlijke bediening en super aardig. Prijs kwaliteit is goed. Pizza Napoletana uitstekend. Wij willen geen andere. Relaxte sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid