facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grande Security

Grande Security

Info

Gespecialiseerd in horeca- en evenmentenbeveiliging

Geschiedenis

Voor beveiliging is Grande Security de juiste partner voor u. Wij zijn gespecialiceerd op het gebied van horeca- en evenementenbeveiliging. Geen wazige contracten en onpersoonlijk contact maar heldere afspraken, scherpe tarieven en een vast aanspreekpunt! Dat is waar Grande Security zich in onderscheidt.

Grande Security werkt uitsluitend met gemotiveerde en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Onze beveiligers beschikken over ruime ervaring binnen de beveiligingsbranche. Door voortdurend in de kwaliteit van ons personeel te investeren, middels gevarieerde en erkende opleidingen, kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers optimaal invullen. De vakkundige en gemotiveerde beveiligingsmedewerkers van Grande Security combineren een flinke dosis praktijkervaring met een rustige uitstraling en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.



"Uw partner bij: Evenementen, Horeca, Tentfeesten,Sportevenementen, Veiligheidsplannen en advies, Gastheerschap en Verkeersregelaars."
Adres: Westeinde 522, 7671 CT Vriezenveen
Telefoonnummer: 06-40021692 of 06-25329667
Stad: Vriezenveen
Route: Westeinde 522
Postcode: 7671 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faijer Techniek Faijer Techniek 1 km Hard werkend en afspraak is afspraak zeer aan te bevelen....
Recensies
Waardeloos bedrijf die bezoekers zonder aanleiding mishandelen !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid