facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grandcafe Keuntje

Grandcafe Keuntje
"Wil je ook een feestje geven ?Wij houden wel van een feestje, en ja dat kan bij Grand cafe het Keuntje7 dagen per week. Nieuwsgierig ? Alle informatie kun je bij Jan Herman aan de bar krijgen of bellen naar 06-42754843. Wat is er mogelijk ? Alles ! Buffetjes doen we in samenwerking met lokale cateraars. Warme en koude hapjes komen uit onze eigen keuken of via de “de Kleine Poort”. Uiteraard hebben we alles in huis voor een geslaagd feestje, DJ , microfoon en een beamer. Ook voor een bedrijfsborrel, verjaardag of gewoon met je vrienden. Grand cafe het Keuntje , de feestlocatie !"
Adres: Dorpsstraat 29 , Holten 7451 BR, NL
Telefoonnummer: 0548 625 988
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 29
Postcode: 7451 BR


Recensies
Mooiste kroeg van holten. Let op: niet alle dagen van de week geopend. Wel op vrijdag, zaterdag en zondag.
Mooi feestcafé.
Gezellig café met leuk personeel!!
Top café altijd gezellig
Je kunt er goed wezen leuk
Olderwets gezellig
Geweldige bar, zeer vriendelijk personeel en stamgasten. We mochten naar de Champions League kijken en hebben een hele leuke avond gehad. Bedankt voor de gastvrijheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid