facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grandcafé Zussen

Grandcafé Zussen

Info

Zussen: lunch, diner, cocktails, terras en lounge in Utrecht.

IG: zussen.utrecht

Adres: Korte Jansstraat 23, 3512 GM Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302333633
Stad: Utrecht
Route: Korte Jansstraat 23
Postcode: 3512 GM



op zoek naar gerelateerd: grandcafe zussen utrecht, zussen cocktail workshop, zussen utrecht groupon, restaurant utrecht korte jansstraat, grandcafe zussen utrecht menukaart, korte jansstraat 23 utrecht, zussen utrecht iens, club havana utrecht
Recensies
Leuk concept, heerlijke gerechten, vriendelijke service, maar helaas moesten we veel te lang wachten tussen de gangen door en de wachttijd op het dessert was zeker 45 min. Na 2x vragen of dat wel goed ging en of ze ons niet vergeten waren, kwam het dessert. Omdat het ook enige moeite kostte om de aandacht van het drukke personeel te krijgen voor het betalen van de rekening, heb ik het geld op tafel gelaten en zijn we weggegaan na bijna 4u zitten. Kortom, zeker de moeite waard, maar aan de tijden tussen de gangen door moet iets gedaan worden.
Goede drankjes, niet bijzonder spannend. Bediening net zo...
Lekker gegeten hier. Het concept van eten is hier leuk en lekker, je krijgt pp 4 rondes van 2 gerechten die je mag kiezen. De gerechten zijn smakelijk en zien er mooi uit en goede porties. Voor de rest viel het mij op naast dat het eten natuurlijk gewoon lekker was niet veel mensen blijkbaar die mening hadden was het was erg rustig voor een zondag in Utrecht wat wel jammer is want het lag in iedergeval niet aan de kwaliteit.
Heerlijk cocktails, fijne sfeer en een goede service.
Erg goed eten voor wel redelijk hoge prijzen. Mooie ambiance en gezellige sfeer. Service kan hier en daar wel wat beter. Al met al een ruime voldoende.
Rommeltje die zaak erg slecht eten was koud!
Heerlijke workshop cocktails gedaan!
Nadat de bestelling opgenomen was hebben wij ruim een half uur op onze drankjes zitten wachten terwijl er amper gasten waren. Na navraag kwamen de drankjes nog weer een kwartier later. Toen het eten......dat werd op de verkeerde tafel neergezet waarna een dame er van ging zitten eten. Toen de vergissing opgemerkt werd door de bediening haalde hij de gerechten van de verkeerde tafel en wilde die bij ons neerzetten. Toen ik meldde dat ik dit niet op ging eten omdat er al iemand van gegeten had keek hij alsof hij water zag branden en nam mijn bord mee terug de keuken in. Na weer ruim 15 minuten kwam mijn eten. Mijn gast was inmiddels al klaar met eten. Een teleurstellende ervaring.
Heerlijke gerechtjes leuk concept!je kan 2gerechten p.p.pg.bestellen.heel vriendelijk en attente bediening!wij hebben een heel leuke avond gehad en komen zeker nog een keer terug!
Hier een lunch gehad begin maart 2019. Tafel gereserveerd. Waren ze eerst nog dicht, dit terwijl we 1min te vroeg waren. Daarna lunch besteld zat de helft er niet bij omdat ze dat nog niet hadden omdat het nog vroeg was. Erg raar, vertel dat dan van te voren dat je dat niet erbij kan leveren bij de bestelling. En dan geen korting krijgen. Wel een mooie plek dat dan wel weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid