facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grandcafé De Kamer

Grandcafé De Kamer

Info

Grandcafé De Kamer is een restaurant waar met veel passie wordt gekookt.

Adres: Coevorderweg Noord 32b, 7776BW Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523684845
Stad: Slagharen
Route: Coevorderweg Noord 32b
Postcode: 7776BW



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Slagharen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Den Gevulden Pot In Den Gevulden Pot 49 meter In Den Gevulden Pot is een (bruin) café/restaurant in het centrum van Slagharen
Cafetaria Lunchroom Emmy Cafetaria Lunchroom Emmy 173 meter Omdat het eten in Attractiepark Slagharen dusdanig slecht en moeilijk verkrijgbaar is...
Cartwright's Cartwright's 475 meter Wat een slecht restaurant. Geen reclame voor Slagharen. Bestellen via QR code en dire...
Shell Tholen Slagharen Shell Tholen Slagharen 999 meter Wij bestellen al 2 jaar lang elke week broodjes bij Smeer'm. Elke week kijken wij wee...
Haverkort Eten & Drinken Haverkort Eten & Drinken 2 km Heerlijk gegeten op mooi terras. Ook binnen is het gezellig. Heel vriendelijk persone...
Recensies
Heerlijke lunch voor een mooie prijs ; club sandwich carpaccio zag er fantastisch uit en was geweldig lekker. Complimenten voor de kok en voor de vriendelijke bediening.
6 gangen verassingsmenu genomen. Verrast waren we! Aanvankelijk dachten we bij 'een normale bistro' te eten, maar alles was superluxe.
We zijn hier een poos geleden na een bezoek aan Slagharen aan komen waaien. Ziet eruit als een gewone bistro maar vergis je niet!!!! Wij hebben nog maar weinig zo heerlijk gegeten als hier. Mijn man had een verrassing menu en dat was het ook echt. Hij heeft zitten genieten. Het eten was voortreffelijk! De kwaliteit, de keuze, de smaak. Volgende keer als we weer gaan gaan we naar de Kamer en is dat hele park van Slagharen maar bijzaak!!
Verrassend lekker gegeten. Complimenten voor de kok en het vriendelijke personeel. Ook dank voor de tekst en uitleg van de bijzonder mooie geserveerde borden. Wij komen zeker terug en raden iedereen dit restaurant aan. Het ziet er van de buitenkant wat gewoontjes uit, maar een restaurant met kwaliteit. Voor ons volgende keer ook weer het verrassingsmenu.
Absurd goed. Niet te veel woorden aan vuilmaken. Gewoon uitproberen en menu van de chef nemen. Michelin-ster-waardig eten. Enige punt van kritiek; troosteloze plek op de hoek van een kruispunt dat is eigenlijk de hele plaats, maar daar heb je na 1 hap helemaal geen oog meer voor.
Heerlijk gegeten in een leuk restaurant. Bediening was super vriendelijk en behulpzaam. Het eten zag er fantastisch uit, en was ook nog eens heel lekker, en goed betaalbaar. Een aanrader voor iedereen die in Slagharen verzeild raakt. Wij zullen zeker nog een keer terugkomen.
Heeerlijk gegeten!! Opbouwende kritiek: betere verlichting, zodat je kunt zien wat voor een prachtige gerechten er geserveerd worden en de inrichting kan veel gezelliger. De inrichting doet de gerechten tekort.
We hebben hier na een kort en koud bezoek aan Slagharen heerlijk gegeten! Alles vers en goed gepresenteerd. Vriendelijk en attent personeel. We komen van ver, maar komen zeker nog eens terug.
Super lekker gegeten. Het verrassings 3 gangen menu wat we hadden was verrassend, bijzonder en heel erg lekker. De bediening en sfeer was uitmuntend!
Heel bijzonder eten, wanneer je het verrassingsmenu van de chef neemt. Zeer redelijke prijzen en vriendelijke bediening. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid