facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grandcafé Bie de Tied

Grandcafé Bie de Tied

Info

Grandcafé Bie de Tied, waar veelzijdigheid en gastvrijheid elkaar treffen. Eigentijds en met een sfeervolle beleving, kom en proef het zelf!

Geschiedenis

*Sinds 31 december 2013 haet Grandcafé Bie de Tied häör deure geopendj. Os visie is om as dörpscafé 't middelpuntj van Kelpe-Oler te zeen. Veur 't organisere van alleranranje activiteite bès se bie os op 't juuste adres!

**Sinds 31 december 2013 heeft Grandcafé 'Bie de Tied' haar deuren geopend. Onze visie is om als dorpscafé het middelpunt van Kelpen-Oler te zijn. Voor het organiseren van allerhande activiteiten ben je bij ons op het juiste adres!



"Laat je meenemen door de tijd in een eigentijds en sfeervol Grandcafé * Arrangementen * Lunchkaart * Zomers terras * Speciaalbieren * Feesten * Koffietafel * Borrels"
Adres: Grathemerweg 48, 6037 RP Kelpen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0495652600
Stad: Kelpen
Route: Grathemerweg 48
Postcode: 6037 RP



op zoek naar gerelateerd: Bie de Tied agenda, Bie de Tied Menu, Escape wandeling Kelpen, Kelpen-Oler restaurant
Recensies
Een hoop spareribs mogen eten maar hier toch wel de lekkerste ooit gehad! Vriendelijk personeel en maken graag een praatje met je. Mooie ruime locatie met veel plekken buiten. Voor ieder wat wils! Parkeren: Mooie stop voor een fietsroute
Na een voor ons lange fietstocht, hier aangekomen en lekker buiten in de zon gezeten. De Abrikozen Vlaai hier was echt super. Een aanrader.Eten: 5/5
Gezellig op het terrasje van een heerlijke lunch genoten. De bediening was ontzettend hartelijk en aardig. Een gezellig tussendoortje. Met binnen een wand met klokken..Eten: 5/5
Weinig tijd doorgebracht, maar heeft een keurige nette indruk gemaakt!Eten: 5/5
Heerlijk top gegeten , nette bediening , zeker voor herhaling vatbaar mooie kastelen fiets route
Deze mensen snappen wat horeca is. Super gezellig café. Alles klopt.Eten: 5/5
Typisch ouderwets gezellig Limburgs plekje om even te genieten. Lekkere koffie en heerlijk, ambachtelijke Limburgse vlaai tegen een zeer schappelijke prijs!
Gezellig trefpunt voor vereniging en uitgaansgelegenheid!Eten: 5/5
Klein leuk cafeetje voor een gezellige babbel bij een drankje.Eten: 3/5
Tijdens een fietstocht hier een hele tijd langer dan gepland : op het terras gezeten. Comfortabele stoelen en vriendelijke bediening, later op de middag ook nog een hapje gegeten en was erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid