facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Italia Vlijmen

Grand Italia Vlijmen

Info

GRAND ITALIA is een pizzaria waar u terecht kunt voor heerlijke pizza, pasta specialiteiten en vers Italiaans ijs.

Geschiedenis

Pizzeria GRAND ITALIA bestaat sinds 2011 en heeft al een flinke reputatie opgebouwd in Vlijmen en omstreken. “De lekkerste spareribs, pizza en shoarma van heel Vlijmen,” daar zijn klanten het inmiddels over eens.

Velen zijn hier ondertussen kind aan huis door mond-tot-mondreclame.

Marga en haar echtgenoot Ari, die de voortreffelijke kok met dienst is, serveren u heerlijke grote Italiaanse pizza’s, maar ook pasta’s met verschillende sauzen en mixed-grill. Daarnaast vergeten ze ook de vegetariërs niet: de vegetarische lasagne is ondertussen een favoriet bij velen.

Op verzoek van klanten werden ook shoarmapizza, shoarma- en dönerschotels, broodjes en tomatensoep aan de kaart toegevoegd.

Ook de kipfilet in champignon roomsaus is een echte topper en wordt warm aanbevolen.

Bij GRAND ITALIA kunt u eten in het restaurant of uw maaltijd afhalen en er thuis van genieten. Iedereen is welkom, als u er rekening mee houdt dat GRAND ITALIA geen alcohol schenkt. Ook voor kinderfeestjes kunt u steeds bij Marga en Ari terecht. Zo kunnen de kinderen tijdens een workshop zelf pizza beleggen, bakken en natuurlijk opeten! Deze workshop kost u € 6,50 per persoon.

Ook clubs zijn van harte welkom, maar voor feestjes en grotere gezelschappen dient u wel vooraf te reserveren.



"De geur van vers gebakken pizza wijst u de weg naar GRAND GRAZIA.In ons gastvrije restaurant kunt u genieten van een ruime keuze aan pizza’s en pasta’s die vers voor u bereid worden in de open keuken. Naast onze pizza’s en pasta’s hebben wij ook heerlijke gegrilde vlees specialiteiten. Natuurlijk kunnen alle gerechten ook worden afgehaald."
Adres: Burgemeester van Houtplein 3, 5251PS Vlijmen
Telefoonnummer: +31620514683
Stad: Vlijmen
Route: Burgemeester van Houtplein 3
Postcode: 5251PS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe Brabant Eetcafe Brabant 2 km Duurt echt super lang voordat je het krijgt. Vink je een tijd aan krijg je het minima...
Recensies
Onderweg even gestopt om avond te eten. We kenden Vlijmen niet. Blij dat we bij dit restaurant uit kwamen. Vriendelijke bediening en geweldig lekkere pizza's wij hadden quattro stagioni en gorgonzola.Eten: 5/5
We hebben een Pizza pollo en shoarma schotel met heerlijk lamsvlees genomen. Een aanrader om hier weer eens te gaan eten .de vriendelijke bediening en het eten was topEten: 5/5
Echt super pizza! Vriendelijk personeel en ook betaalbaar. Voor mij een favoriet uit de buurt.
De beste smaak van vegetarische pizza vers groeten en gastvrij! Sparips was ook heerlijk,
Het is een van favorieten plaatsen in de buurt om lekker wat eten te halen. 5/5Eten: 5/5
Niet tevreden. 25 minuten later dan verwacht en na een keer bellen eindelijk onze bestelling ontvangen. Vervolgens ontbrak een pizza. Gevraagd om tegemoetkoming daar werd niet op gereageerd. Daarnaast kwaliteit pizza’s ook niet dusdanig goed, gewoon prima. Betere pizzeria’s in omgeving qua service en ook kwaliteit voedsel. daarom helaas niet voor herhaling vatbaar en ook niet aan te raden.
Nou een Insalata al salamontie is dus echt wat je wil, als je daar van houd! Rijk belegd met heerlijke zalm, ik was er verbaasd van. Heel mooi gepresenteerd zelfs ter afhaal. Daarnaast werd ik geholpen door een hele vriendelijke jonge man die mij warm ontving en hielp toen ik vroeg voor een klein broodje erbij. Hij gaf me wat super schattige huisgemaakte pizza deeg? broodjes met kruidenboter die ook echt super lekker en luchtig was, alsof ze het zelf gemaakt hadden. Was echt iedere cent waard. Ik heb genoten en kom zeker terug
Lekkere goed belegde pizza's grote keuze in diverse soorten. En ze hebben op woensdag als je ze zelf afhaald de actie dat ze allemaal dezelfde goedkope prijs zijn. Let op het kan er soms wel druk zijn dat je even moet wachten. De woensdag actie is komen te vervallen. Nu zijn de pizzas de hele week allemaal even scherp geprijsd. En ze zijn nog steeds overheerlijk. Een keer in de week is het wel pizza dag bij ons. Altijd genieten met de pizza van Grand grazzia.
Overheerlijk weer is gegeten wij komen daar vaker . Je krijgt waar voor je geld
Goede pizza, snel klaar en gemakkelijk telefonisch te bestellen. Aanrader als je verblijft op Hunzepark en avondje niet wil koken. Op Dinsdag zijn alle pizza's €9,-. Vriendelijke bediening aan de balie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid