facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Cafe /Eetcafe it Reade Hynder

Grand Cafe /Eetcafe it Reade Hynder
Adres: Het Noard 6, 8731 BB Wommels, Nederland
Telefoonnummer: 0515 331 224
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Wommels
Route: Het Noard
Huisnummer: 6
Postcode: 8731 BB


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:00–23:00
donderdag: 11:00–00:00
vrijdag: 11:00–00:00
zaterdag: 11:00–00:00
zondag: 11:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
It Dielshûs It Dielshûs 144 meter Supergezellig plaats om leuke spelletjes te doen. Personeel is erg vriendelijk!
Recensies
Wat een gezellige plek!! Deze week 2x koffie gedronken met heerlijk zelfgemaakte appeltaart en MonChou taart. Prettige, enthousiaste bediening! Zaterdagavond heerlijk gegeten in een relaxte, sfeervolle ruimte. Het deed denken aan een fijne huiskamer. Alles is met zorg en aandacht bij elkaar gezocht. Tot het welkomstbriefje aan de tafel na de reservering! Absolute aanrader!
We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Personeel is vriendelijk en lekker gewoon. P.s. het was de vierde keer dat wij hier aten, zegt al genoeg. Ga zo door !!!!!By the way, Carpaccio, supergoed.......
Open haard aan waar de gasten t hout er zelf op gaan gooien komt de geur binnen niet ten goede ik kan er niet tegen. De dag ervoor rook ik de oprn haard in verzorgingshuis Nij Stapert, ook dat is en was een behoorlijke aanslag op luchtwegen v mensen die daar gevoelig voor zijn. Open haard = sfeervol, maar de geur, fijnstof en de uitstoot zijn niet meer van deze tijd sorry.
Eten spareribs en zalm heerlijk, bediening heel vriendelijk, ambiance sfeervol. Eigenaresse geïnteresseerd praatje gemaakt. Top.
Prachtig verbouwd, vriendelijke bediening en lekker gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid