facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand cafe Dikke van Dale

Grand cafe Dikke van Dale

Info

Echt bruin eetcafe met een prachtige boekeninrichting, groot terras en een eerlijke Hollandse keuken met goede prijzen. Acht bieren op de tap en 8 wijnen onder de kurk.

Adres: Nieuwe Markt 37, 7411 PC Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-614444
Stad: Deventer
Route: Nieuwe Markt 37
Postcode: 7411 PC



op zoek naar gerelateerd: dikke van dale deventer te koop, grand cafe leeuwarden, dikke van dale deventer gesloten, dikke van dale woord van het jaar, dikke van dale deventer dicht, dikke van dale kopen, nieuwe markt 37 deventer, grand cafe deventer
Recensies
Gezellig met veel Deventers gegeten. Zowel stamtafel als losse tafeltjes en heerlijk eten. Meerdere soorten bier. Eten a la carte aanrader!
Leuk en gezellig eetcafé. Vriendelijke bediening, lekker eten en fijne stoelen. Diverse speciaalbiertjes van de tap. Wij komen hier graag weer terug !
Leuk cafe met prettige bediening en aangename sfeer. Lekker gemêleerd publiek. Mooie bieren op de tap.
Gisteren met z'n drieën dit Grand Café bezocht, een aangename verrassing! Geen aangepaste lees: duurdere kaart vanwege 2e kerstdag. Daarnaast sympathieke bediening en heerlijke saté en vegetarische tagliatelle. Ook de biertjes op de tap waren erg lekker. Kortom: een aanrader voor wie lekker wil eten voor niet al te veel geld in een gezellige plaats!
Onder de rook van de NH Lebuïneskerk, 100 meter van de aanlegplaats van het pontje, vindt u het sfeervolle Grand Café Dikke van Dale. Omgeven door historische boeken geniet u in een huiselijke sfeer van onze koffie met vers gebak, een lekkere lunch of diner. Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij één van de vele speciaalbieren van de tap. In de zomermaanden is het goed vertoeven op ons zonnige en ruime terras. In de voormalige opslagplaats voor buskruit, op deze historische plek aan de Nieuwe Markt in Deventer, heeft Grand Café ‘Dikke van Dale’ in 1998 haar deuren geopend. Zij hebben de uitdaging van monumentenzorg aangenomen en bij de verbouwing van de drie ‘Van Leusen’ panden het monumentale exterieur en interieur behouden. De contouren van de oude kastenwanden vormen, samen met de lange bar, het middelpunt van het café en doet gevuld met oude boeken, aan als bibliotheek. Rondom de bar en achterin vindt u het knusse restaurant. Rond de oude vleugel is daar ‘de huiskamer’ voor een intieme borrel of groepsreservering. Een combinatie van formeel en informeel, met de sfeer van bruin hout en ambachtelijk geslepen glas. De diversiteit van het meubilair geeft net dat authentieke accent. De kaart is zeer divers, met vele lunchgerechten, diners met voor, hoofd en nagerechten, hapjes, en high tea. Het eten is heerlijk, de bediening vriendelijk.
Op 26 november een tafeltje gereserveerd om 19.00 uur. We werden niet van harte ontvangen.Gaat u daar maar zitten, na 10 minuten nog geen drankje , werden we verzocht daar weg te gaan, want deze tafel was gereserveerd voor andere gasten. En onze tafel , dan.deze bleek al vergeven te zijn. De klant is koning komt niet in deze dikke van dale voor.
Fijne plek met mooi terras, goed eten en goede bediening. Terras ligt lange tijd uit de zon, dan kan het wat fris zijn. Een andere keer zaten we binnen. Gezellig interieur. Keus uit diverse biertjes van de tap. Ook keus in bier 0,0. Let op: toilet is een trapje af. Pas op je hoofd. Verzorgd toilet.
Glutenvrije broodjes waren 2 keer zo klein als een normaal broodje. Werd niet aangegeven op de kaart en was even duur. We moesten ook erg lang wachten op het eten.
Er hing een vieze geur van chloor en wc lucht. Waarschijnlijk net de toiletten gedaanmaar de geur bleef zeker een uur sterk aanwezig. Bediening van oudere dame was niet erg vriendelijk. Een cursus horeca gastvrijheid kan zeker geen kwaad. Eten was redelijk.
Sommige chagarijnige personeelsleden en een geserveerd broodje zo hard als beton en niet te eten. Zeer ontevreden over de excuses en compensatie. Geen aanrader dit restaurant. Cursus klantvriendelijkheid zeker niet overbodig. Klantenbinding doen ze zeker niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid