facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Cafe Buena Vista

Grand Cafe Buena Vista
Adres: molenstraat 230, 2961AR Kinderdijk
Telefoonnummer: 0786912485
Stad: Kinderdijk
Route: molenstraat 230
Postcode: 2961AR



op zoek naar gerelateerd: buena vista rijssen, buena vista high tea, windkracht 4 kinderdijk, hotel kinderdijk, de klok kinderdijk, restaurant alblasserdam, restaurant buena vista, menukaart buena vista
Recensies
Vriendelijke bediening. Het eten is wel gericht op de eenmalig voorbijkomende toerist. Alleen Heineken van de tap i.p.v. ook een kwaliteitsbier Het menu noemt bijvoorbeeld 'oerbrood' bij de 'ambachtelijke' kroketten, maar het is gewoon een sneetje bruin brood uit de supermarkt met kroket uit een horeca doos. Gewoon een wit bolletje uit een zak bij het broodje gerookte worst. Het eten wordt geserveerd met zakjes saus i.p.v. saus in een schaaltje. De rauwkostgarnering is niet vers en ziet er nauwelijks eetbaar uit. Als de kwaliteit van het eten verbeterd zou worden brood van een bakker, vleeswaren van de slager, verse salade/garnering zou het dubbele gerekend kunnen worden van wat nu gerekend wordt, zonder verontwaardiging.
Vriendelijk personeel en lekker gelunched. Prachtig grand café.
Heel gezellig en persoonlijk. Heerlijk eten. Aanrader
Heerlijk gegeten, fijne bediening. Er is genoeg keuze en zelfs voor één van onze tafelgenoten werd er speciaal vegan gekookt. We waren dat vergeten op voorhand te melden, maar toch geen probleem. Had de chef het eerder geweten dan had hij een speciaal menu gemaakt. Zeker een aanrader, reserveren is wel verstandig als je zeker wil zijn van een plekje! De eindafrekening viel reuze mee, normale prijzen op deze toch wel toplocatie.
Heel lekker gegeten zoals altijd, fantastische service en met mijn allergieën werd er goed rekening mee gehouden. Jammer genoeg komt er hier een eind aan, de eigenaar verhuist naar Portugal en 1 Mei de laatste werkdag. Kom eens langs. Je zult er geen spijt van krijgen.
Een prachtige ambiance met vriendelijk personeel, een passionele eigenaresse waar we heerlijk hebben geluncht.
Wij zochten een lunchplek buiten het terrein van de Kinderdijk molens. En die vonden we al snel. Een groot terras, maar wij kozen met het frisse windje voor binnen. De vriendelijke bediening nam al snel onze drankjes op, en ondertussen bekeken we de kaart. Ondanks de grote keuze waren we er al snel uit. En voordat we het wisten, daar kwam onze lunch al. Voldaan begonnen we aan het 2e deel van ons rondje van het Unesco Wereldgoed.
We zijn na een corona jaartje weer terug gekomen en hebben het weer reuze naar ons zin gehad zie vorige review. Niets is teveel en het veganistich menu heeft zichzelf overtroffen zie foto. Word zeker weer herhaald. Uitstekende keuken, heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Speciaal complimenten voor de kok, superlekker veganistich verrassings diner voor één persoon gecreëerd. In een woord respect. We komen zeker terug.
Ongeïnteresseerde en onvriendelijke eigenaresse. Bedienend personeel maakt een hoop goed, zeker de man die buiten achter de grill stond. Hij is oprecht geïnteresseerd en doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken, ook buiten de menukaart om. Daardoor toch nog drie sterren…
Beetje rare naam voor zo'n Hollandse plek. Super aardige vrouw ontving ons. Binnen enkele minuten hadden we onze tosti en uitsmijter al op tafel. Met een lekker blond biertje waarvan ik het merk alweer vergeten ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid