facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café Willem van Oranje

Grand Café Willem van Oranje

Info

www.willemvanoranjedelft.nl/reserveren
www.iens.nl/restaurant/3932/delft-willem-van-oranje

Geschiedenis

Welkom bij ons sfeervolle Grand Café aan het mooiste marktplein van Nederland. Op deze historische plek komen de geschiedenis van de stad Delft en die van het Koninklijk Huis samen. Delft, bekend van wereldwijd grote namen als Johannes Vermeer, Hugo de Groot en Anthonie van Leeuwenhoeck, was ooit de residentie van Willem van Oranje. Tot hij in 1584 in Het Prinsenhof werd vermoord en in de Nieuwe Kerk werd begraven. Sindsdien worden alle Oranjes hier in de Nieuwe Kerk op hetzelfde marktplein bijgezet.

Willem van Oranje staat nog steeds symbool voor de stad Delft, vandaar dat wij weinig moeite hadden met het kiezen van een naam voor het gezelligste grand café van Delft. Gelegen aan het marktplein waar u kunt genieten van het fraaie uitzicht op de Nieuwe Kerk en het historische stadhuis.



"Van genot leert men zwijgen!"
Adres: Markt 48a, 2611GV Delft
Telefoonnummer: 0152123059
Stad: Delft
Route: Markt 48a
Postcode: 2611GV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Helaas vandaag een teleurstellende ervaring met de lunch bij Willem van Oranje op de Markt in Delft. De pita pulled pork in papiertje en aluminiumfolie zag eruit als een afhaalhap bij een kraampje. Maar de smaak had dit goed kunnen maken, maar wat een tegenvaller...Het vlees was lauw van temperatuur, het pitabroodje was meer een pannenkoek, het vlees was smaakloos, de koolsalade er doorheen geen succes . Gevraagd om peper, zout, mayonaise..maar het bleef een totaal niet lekker broodje. Gevraagd en nogmaals gevraagd of dit gedeeld kon worden met de keuken. De kok kwam naar onze tafel om ons aan te horen en wist weinig meer te vertellen dat er nooit klachten waren geweest. Wel stond er vandaag een andere kok ivm verlof van de vaste kok. Er werd geen actie ondernomen om onze teleurstelling ook maar iets te verminderen. Achteraf bleek de 'kok' aan onze tafel de manager himself te zijn. Jammer vandaag stortte de Willem van Oranje, waar wij altijd neerstrijken bij een bezoek aan Delft in de afgelopen jaren met deze ervaring en geen blijk van klantvriendelijkheid totaal ter aarde. Voor het eerst in mijn leven rekende ik af zonder fooi te geven. Volgende keer een ander restaurant...
We komen hier zeer regelmatig en worden heel vriendelijk ontvangen. Vandaag aangekomen op het terras werd onze koffie al gebracht voor we hadden besteld. Personeel had onze standaard bestelling onthouden. Dat voelt als thuiskomen. Lunch en diner zien er goed uit en smaken lekker. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Terras is ruim opgezet zowel schaduwrijk als zonnig. Zeker een aanrader!
Fantastisch bediening, snel, vriendelijk en open. Over de eten was ook niks over te klagen. De mosselen zijn echt een aanrader, super vers en natuurlijk van smaak. De cocktail was ook verbazend lekker. Ik zal snel terug komen.
Ik heb net heerlijk gegeten, en het personeel was/is zeer klantvriendelijk, waar de buren van hun simpelweg weigerde om het eten van mijn dochter 10 mnd even op te warmen deden zij het wel. Kleine moeite groot plezier. Ik kom hier graag nog een keer terug.
Broodje pulled pork en pannenkoek met kaas. Teveel saus op het vlees en de sla was oud. Werd keurig opgelost door de thee niet te rekenen.
Even een koffie met gebak. Cappuccino was prima te doen en standaard koekje erbij. Gebak was wel lekker. Denk door de bakker. Verder een prijzenlijst van de dranken als afbeelding!
Ruim terras. Vriendelijk personeel. Wij wilden appelgebak maar kregen als tip apfelstrudel. Inderdaad wat een lekkere apfelstrudel!!
Dit was voorheen onze vaste plek, voor de corona hadden ze erg lekkere gerechten en goede porties. Gisteren hebben we dat helaas anders ervaren, de ribeye was koud en de smaak was niet wat je verwacht voor die prijs. De eenden borstfilet was koud en ook weinig smaak ook te duur voor wat je krijgt, enige wat wel warm was waren de frietjes. Ook een punt van opmerking: tot twee keer toe vieze bier glazen gekregen, een met aangekoekte eten op glasrand, andere met lip afdruk op glasrand. Enig positief puntje is dat de bittergarnituur lekker was en het huiswijntje goed smaakte.
Deze zaak behoort een monument te zijn. Wij hebben op een zondagmiddag twee pannenkoeken besteld. Het duurde wel erg lang om 2 pannenkoeken te produceren terwijl er maar weinig gasten waren. De pannenkoeken waren wel smakelijk maar bedroevend dun en klein. Bij de vorige eigenaar waren die zo groot als karrewielen, dik en vol van ei, en mooi van vorm. De bediening was uiterst vriendelijk. Hierover ben ik wel lovend. Het interieur op de begane grond ziet er oud, versleten en vermoeid uit. Het toilet is beslist achterlijk te noemen.
Niet echt value for money, een stokje saté met wat kroepoek, beetje saté saus en een beetje droge atjar. Kok op vakantie ofzo? Wel erg vriendelijke bediening .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid