facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café v/d Eem

Grand Café v/d Eem
Adres: Sint Jorisplein 10, 7061 CN Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 323 045
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Sint Jorisplein
Huisnummer: 10
Postcode: 7061 CN


Openingstijden

maandag: 11:00–23:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 11:00–23:00
donderdag: 11:00–23:00
vrijdag: 11:00–00:00
zaterdag: 11:00–00:00
zondag: 11:00–23:00

Recensies
Uitstekend, voldoet volledig aan wat je mag verwachten van een grand café restaurant. Vlotte vriendelijke bediening, flexibel qua menu keuze. De volle zaak bij een doordeweekse lunch zegt alles. Warme lunchkaart is wel erg basic.
Overheerlijk uitgebreid gegeten, na een amuse, een carpaccio als vooraf welke erg lekker was. Vervolgens heb ik het vleesgerecht van de maand genomen, dit was een kalfsribeye en deze was erg goed van smaak, goed gebakken en mals. M’n vriendin had een zalmfilet welke voortreffelijk werd bevonden. Afgesloten met een wentelteefje met ijs, deze gaat vast nog wel een keer besteld worden. Van der Eem is een erg gezellig restaurant met veel sfeer. Bediening is vlot en vriendelijk.
Heerlijk geluncht! Vriendelijk personeel en een mooie lunchkaart!nRuim opgezet grandcafé en de stoelen zitten super!
Wat hebben wij afgelopen vrijdagavond heerlijk bij jullie gegeten, heerlijke spareribs en de varkenshaas, mmm voortreffelijk!nWij gingen zonder reserveren en gelukkig was er plek, heel vriendelijk en belangstellend personeel, een aanrader
Heerlijk gegeten, mijn man had een hertenbiefstuk en ik kan nooit zoveel eten, dus had ik een voorgerecht genomen een wildtrio.nBediening was heel aardig, een aanrader top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid