facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand-Café Restaurant LTT

Grand-Café Restaurant LTT

Info

Grand-Café Restaurant LTT

Geschiedenis

Tussen de talloze zeemeeuwen is maar plaats voor één ‘tortelduif’, namelijk Grandcafé / Restaurant La Tourterelle, tegenwoordig afgekort tot LTT.
Kijkduin is nog een oase van rust in de alsmaar drukker wordende Randstad. Nog ongestoord kunt u hier op het strand wandelen of fietsen in het uitgestrekte duingebied.

Op de boulevard kunt u gezellig slenteren, winkelen, zien en gezien worden. Natuurlijk strijkt u dan neer bij LTT. Al meer dan vijfentwintig jaar doorstaan wij succesvol de elementen en zijn het gehele jaar geopend. ’s Ochtends bent u al vanaf 10 uur welkom voor het ontbijt en dan staat niets een gezellige dag Kijkduin u meer in de weg.

Na een dagje strand, winkelen of na een actieve wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten op ons terras. Wij hebben een uitgebreide borrel-, lunch- en dinerkaart. Gaandeweg ontwaakt de tortelduif in U! Wat is er per slot van rekening romantischer dan tijdens het diner de zon aan de horizon in zee te zien ondergaan?!

U kunt bij ons terecht voor reserveringen van diners, borrels, gezelschappen etc. In de wintermaanden verzorgen wij graag al uw feesten, diners en koude buffetten. Wij heten u graag van harte welkom!

Adres: Deltaplein 611-612, 2554 GJ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 323 93 98
Stad: Kijkduin
Route: Deltaplein 611-612
Postcode: 2554 GJ



op zoek naar gerelateerd: restaurants kijkduin deltaplein, la fontaine kijkduin, restaurant kijkduin, lunch kijkduin strand, nieuw restaurant kijkduin, italiaans restaurant kijkduin, hudson kijkduin, restaurant kijkduin strand
Recensies
Aardig personeel, lekkere dingen te eten en een leuke tent verder. Wij hadden op een koude dag de warme apfelstrüdel met vanillesaus genomen. Smaakte goed!
Leuk restaurant. Lekker gegeten en een bevallige bier kaart.
We hebben een half uur op onze drankjes gewacht. Toen we eindelijk onze drankjes kregen waren het niet de goede drankjes. Ipv warme chocomelk met slagroom kregen we Coca-Cola. Het eten van andere kwam eerder dan ons eten terwijl wij veel eerder besteld hadden. We hebben 3 keer moeten bestellen want elke keer werd er gezegt dat ze geen bestelling binnen hebben gekregen. En dit een aantal keer. Een aardige dame hielp ons en moest alle fouten van haar collega's goedmaken. Het eten was meh. 2 sterren omdat het echt rampzalig was maar een extra ster voor de hardwerkende dame.
Lekker eten! Wij mijn vriendin en ik hadden de schnitzel. Alhoewel de schnitzel heerlijk was, was de schnitzel wel erg klein. Verder waren ze heel lief voor onze kleine hondje Binkey. Hij kreeg snoepjes en de nodige lieve aandacht. Personeel was heel vriendelijk en we werden goed geholpen en gevraagd of alles naar wens was. Super! Lekker gegeten verder en een gezellige plek!
Leuk tentje, goede kaart en heel vriendelijk personeel. Aanrader.
Gedistilleerd was prima. Bediening na het eten zwak. Glas was leeg ruim 25 minuten geen service. Eten mixed grill voor 22 euro niet in proportie en slecht. Tournedos doorregen, varkenshaas doorbakken en droog , de hamburger stug en niet vers.
Gisteravond gegeten met een vriendin. Het duurde wel even voordat we werden gezien. Drankje besteld er werd niet eens aan ons gevraagd of wij een hapje wilden eten. Dus zelf maar de kaart gepakt. We gingen alle 2 voor de fish and chips. Met de gedachten je zit aan de zee dus lekker visje kan geen kwaad. We moesten helaas zelf de bediening roepen om te bestellen. Daarna duurde het 45 min voor dat we ons eten kregen. En omg wat was dit slecht. Het leek net op een kinder menu. 8 kleine stukjes "kabeljauwfilet " wat er duidelijk uitzag als het uit de diepvries kwam. Niet goed door gebakken patat. En de groene salade was een paar reepjes komkommer. De vis smaakte heel flauw en bij de eerste hap kwam er allemaal vocht uit. Na 3 happen hadden we beide genoeg. We hebben nog geprobeerd bediening te signaleren maar het wad blijkbaar te druk. Dik half uur met onze birden voor ons gezeten. Bij afruimen werd gevraagd of alles lekker was. Hebben eerlijk verteld dat wij het niet lekker vonden. Oh wat jammer was het antwoord. Bij afrekenen werden er wel 2 drankjes afgehaald. Ik had er liever niet voor willen betalen. Er werd ook nog even gezegd dat we de volgende x eerder moeten aangeven. Ja duh wat denk he wat ik geprobeerd heb. Helaas zijn mijn vriendin en ik nog erg ziek geweest erna. Ik eet hier nooit meer.
Slechte bediening uur gewacht op nacho’s en bitterganituur na meerdere keren vragen waar het bleef. Toen het eindelijk kwam was de kaas op dus weer 10 minuten gewacht. Ook andere gasten moesten lang wachten op eten! Het is heel erg ongeorganiseerd leuke uitstraling maar het innerlijk is niks.
Lekker eten, mooi uitzicht, heel schoon in vergelijking met de andere tentjes die veel vogelpoep hebben op de kussens, lekker eten, lekkere toetjes en hele goede service! De dame die ons had geholpen was heel aardig en relaxed. En het eten was er ook best snel.
Bediening was erg vriendelijk en vrij snel, ondanks dat het zo goed als vol was tijdens lunch. De lunch zelf was oké, niet bijzonder en het geitenkaas broodje was aan de zoute kant. Maar zeker ook niet slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid