facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café Premier

Adres: Nieuwe Stationsstraat 19 , Ede 6711 AG, NL
Telefoonnummer: 0318 614 513
Stad: Ede
Route: Nieuwe Stationsstraat 19
Postcode: 6711 AG



op zoek naar gerelateerd: Café Ede centrum, Uitgaan Ede, Borrelen Ede, Restaurant Ede centrum, Restaurant Ede open op maandag, Restaurant Politiebureau Ede, De Verleiding Ede, Lunchen Ede zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Substitute Substitute 25 meter Leuk gezellig en gemoedelijk biercafe. Heel veel verschillende bieren die je kan best...
Café de Pineut Café de Pineut 34 meter Heel gezellig. Vriendelijk personeel en gastvrije eigenaars. Een aanrader.
Recensies
We wilden iets drinken. En lunchen. Het duurde lang voordat we gezien werden. Of we iets wilden drinken. Ruime keuze in droge, witte wijn. Zonder "goedemiddag". We vroegen de lunchkaart. En maakten een keuze. Alleen werd ons deze niet gevraagd. Dus we hebben het bij de overigens verrukkelijke wijn gelaten. Was het druk? Nee. Was er gebrek aan personeel? Naar mijn mening evenmin. De zon was gratis en daar hebben we ten volle van genoten.
Prima bier en service. Water wordt geserveerd in mooie karaf met citroen. Helaas wel wat last van wespen gehad.
Prima plek om te borrelen. De hapjes waren prima te doen.Service: 5/5
De stoep tussen het pand en het terras wordt compleet verspert met een groot bord met daarop het menu. Mensen in een rolstoel, met een kinderwagen of iets soortgelijks kunnen hier niet door. Ondanks het ze erop attenderen dat het bord in de weg staat, wordt deze niet verplaatst.
Leuke plek voor wat eten of een drankje, zowel op het terras als binnen erg gezellig
Gezellig, leuke sfeer, muziek gaat door de avond heen steeds harder, maar dat past ook bij t gezeldschap. In biertjes denken ze niet echt mee. Vaasjes hebben ze niet, alleen fluitje of halve liter.
Mooi groot terras waar je lang in de zon kan blijven zitten. Het eten wordt snel gebracht ende bediening is heel aardig. Het eten is lekker, niet uitzonderlijk maar prima voor een simpel terrasje.
Vriendelijk personeel, snelle bediening en groot terras met zon. Het is zeker een aanrader om hier wat te komen drinken of een hapje te eten, 's avonds is het ook altijd gezellig en het is vrijwel altijd druk.
Super leuk grand café, waar je ook nog eens voor een hele leuke prijs, echt heel lekker kunt eten!! Lekkere basic gerechten, maar dan goed bereid, en van goede kwaliteit!! Ik raad iedereen aan om hier eens lekker te gaan eten!! *en drinken, ze hebben hier zeer lekkere en goede wijnen!!
Heel leuk cafetje met voldoende zitgelegenheid buiten. In tijden van COVID wordt hier goed omgegaan met de maatregelen, zoals het invullen van een vragenlijst. Voldoende keuze in drankjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid