facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café Leyaal گراند كافه ليال

Info

Grand café Leyaal is gespecialiseerd in Arabische en Mediteriaanse gerechten. En de lekkerste burgers van Nederland!!

Geschiedenis

Wij zijn Grand Cafe Leyaal. Een uniek, gezellig en sfeervol Cafe in Dordrecht. Bij ons kunt u terrecht voor een heerlijke lunch, een kopje thee of een geheel verzorgde maaltijd.

Grand Cafe Leyaal serveert de hele dag een gevarierde lunch. Van gezonde broodjes tot hamburgers. Van pasta's tot verse hummus. In ons sfeervolle cafe kunt u helemaal tot rust komen. U kunt natuurlijk ook gezellig langskomen om een kopje thee of koffie te drinken met een gebakje. In de avonden serveren wij, op reservering, een heerlijk dinnermenu; kebabgerechten, kiptikka of een mixgrill.

Heeft u binnenkort een feestje? Grand cafe Leyaal beschikt over een feestzaal voor 70 personen en wij kunnen uw feeste helemaal inrichten zoals u dat wilt. Combineer uw feest bijvoorbeeld met een heerlijke dinner of lekker hapjes (o.a. bittergranituur). Vraag naar de vele mogelijkheden.

Wij hopen u snel te verwelkomen bij Grand Cafe Leyaal!

Adres: Toermalijnring 210, 3316 LC Dordrecht
Telefoonnummer: 31638344834
Stad: Dordrecht
Route: Toermalijnring 210
Postcode: 3316 LC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Grand Café Leyaal, Eethuisje Dordrecht, Dordrecht culinair, Het Gerecht Dordrecht, Fork Dordrecht, Tandoori dordrecht, Blanc Dordrecht, Dordrecht Halal restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 931 meter Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Dordrecht A16. Hier vind je alle basisinfo...
Burger777 Dordrecht Burger777 Dordrecht 3 km Mijn complimenten naar time 4 burgers lekker genoten van het eten samen met mijn gezi...
McDonald's McDonald's 5 km Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Dordrecht Centrum. Hier vind je alle basis...
McDonald's McDonald's 7 km Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Dordrecht Noord. Hier vind je alle basisin...
Recensies
Wil je samen met vrienden of familie een gezellige avondje lekker uit eten, sla dan 'Grand Cafe Leyaal' maar beter over ! De prijzen zijn relatief hoog voor de service en kwaliteit en geserveerde hoeveelheid. Wat de hygiëne betreft: vliegen zoemen om je tafel.
Heerlijk gegeten. En zeer lekkere shisha. Top service en uitstekende gastvrijheid.
Geen aanrader eten was echt niet lekker helaas
Eten was duur maar erg lekker
We zijn net voor het eerst in het restaurant wezen eten, daar waar we eerder alleen besteld hebben. Het eten was wederom geweldig en kan zeker de Kibbeh aanraden, echt heerlijk. We hadden beide de mixed grill, daar waar we eerder alleen heerlijke burgers hadden besteld, en het is ons erg goed bevallen. Een diversiteit aan heerlijkheden, smakelijk gekruid, zeer goed op smaak en netjes gepresenteerd. Ook het safraanijs met pistache is een must! De ambiance, het vriendelijke personeel in combi met het eten gaf ons een soort vakantiegevoel, echt top. Enig minpuntje was dat er diverse dranken niet te bestellen waren. Wij gaan zeker terug en blijven bestellen mochten we lekker thuis blijven in s'Gravendeel.
Hele lekkere burger. Super snelle service. In deze tijd met crisis een goede aanrader.
Al de 2e keer nu dat ik er eten bestel en betaal, op mijn eten wacht en dan spontaan een annulering krijg zonder uitleg. Heel vervelend als je wilt eten en de rest dan inmiddels al weer gesloten is.
De ober/kok was super vriendelijk hield wel van een grapje.. Maar helaas was voor ons de mezze helaas niet zo heel lekker. En bij de dipsauzen moet je echt van de smaak houden. De tzatziki was niet echt als een tzatziki. We weten niet wat er precies ingegaan is maar het smaakte sterk naar een schimmelkaas of geitenkaas waar wij niet echt van houden. Met meerdere gerechtjes kwam deze smaak terug. Wij zouden wel nog een keer ander eten van de kaart willen proberen om te kijken of dat wel lekkerder is. Het was daarentegen wel mooi opgedekt. Daarnaast kan je dus ook shisja roken want er kwamen later jongeren binnen die zon waterpijp bestelde.
Perfecte locatie om n feestje te vieren. Leuk/aardige personeel. Erg aardig en behulpzaame eigenaar. Echte aanrader...
Prijs/kwaliteit/kwantiteit is volledig zoek. Eten is op zich prima, maar voor een kipschotel met drie soorten kip met een beetje rijst en twee bijgerechtjes ruim 30 euro betalen is absurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid