facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café De Vier Seizoenen

Grand Café De Vier Seizoenen
Adres: Golfresidentie 129 , Dronten 8251 NS, NL
Telefoonnummer: 0321 325 467
Stad: Dronten
Route: Golfresidentie 129
Postcode: 8251 NS



op zoek naar gerelateerd: Golfresidentie Dronten, Golfclub Dronten, Nieuwbouw Golfresidentie Dronten, Golfresidentie Dronten te koop, Lidmaatschap Golfresidentie Dronten, Plattegrond Golfresidentie Dronten, Greenfee Golfresidentie Dronten, Golfresidentie Dronten wedstrijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We zijn hier alleen geweest net ern borrel, maar het was echt heel leuk.
Alle wensen voor ons feestje perfect uitgevoerd in een aangename entourage, met heerlijk eten, een keur aan drankjes, plezierige bediening - dank aan Roeland en z'n team - en dat alles voor net iets meer dan een glimlach.
Op een vrijdagmiddag een tafel gereserveerd voor 3 personen. We wilden eens de maaltijden proberen bij de nieuwe uitbater. Bij aankomst was er netjes een tafel voor ons gedekt en werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Van de menukaart drie menu’s uitgekozen die uitgebreid werden toegelicht. Prima! De gekozen menu’s waren allemaal van prima kwaliteit en goed geserveerd door de gastvrouw. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken voor een breder publiek, zou er bijvoorbeeld ook een voordelige daghap aangeboden kunnen worden. Een aandachtspunt vonden wij wel dat het eetgedeelte vlak naast de bar is gesitueerd en als daar veel bezoekers aanwezig zijn dit ten koste gaat van de rust tijdens bij het dineren. Een idee is het misschien om in die gevallen dan de tafels in het nieuwe aparte gedeelte te dekken voor het diner. Wij hopen dat vele nieuwe klanten de weg zullen vinden naar de Vier Seizoenen, want de mooie ligging, de gastvrije bediening en de smaakvolle gerechten zijn het zeker waard.
Flevoland krijgt steeds meer karaktervolle en sfeervolle plekken om te chillen, te borrelen en een hapje te eten. En deze is mijn favoriet.
Heerlijke plek voor een hapje e/o drankje. Geweldig terras. Vriendelijk personeel
Heerlijk ontspannen op het terras genieten. Mireille en haar crew weten het gewoon erg aangenaam te maken om te vertoeven.
Een van de drie plaatsen waar de Drontener Tulpen route start. Vriendelijke medewerkers. En van het toilet gebruik mogen maken.
Erg lekker gegeten. Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ga zo door!
Heerlijk gegeten, leuke bediening, mooi restaurant!
Gezellige plek voor een hspje en een drankje! Super aardige bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid