facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café de Verleiding

Grand Café de Verleiding

Info

Grand Café de Verleiding

Geschiedenis

Bij Grand Café de Verleiding kunt u terecht voor een voortreffelijke lunch of diner, maar voor een heerlijke kop koffie, cappuccino of één van onze andere koffiesoorten bent u bij ons aan het juiste adres.

In ons gezellige grand café, met oog voor detail ingericht, kunnen wij u 7 dagen per week ontvangen. Wij zijn dus elke dag van de week voor u beschikbaar.

Onze keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste creaties, welke met een goede service en een glimlach worden geserveerd door onze bediening. U kunt bij ons genieten van diverse vlees, vis en vegetarische spijzen. Op onze zeer uitgebreide menukaart is altijd voor iedereen wel wat te vinden. Wij hebben ook een uitgebreide lunchkaart.

Heeft u vragen wat betreft een dieet, laat het ons dan weten. Dan houden wij hier rekening mee.

Onze taak

Het adres voor een goede lunch en diner



"Bent u op zoek naar een restaurant in Ede waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen? Grand Café Restaurant De Verleiding is de plaats waar dit allemaal kan. Ons eetcafé in Ede centrum heeft de ideale ligging voor het nuttigen van een heerlijk hapje en drankje.Bij Grand Café Restaurant De Verleiding kunt u terecht voor uw lunch, diner of borrel, of voor gewoon een goede kop koffie. De keukenbrigade van ons eetcafé in Ede bereidt voor u de lekkerste creaties, welke met goede service en een glimlach worden geserveerd. U kunt bij ons restaurant in de omgeving van Ede genieten van diverse vlees-, vis- en vegetarische spijzen. Op onze zeer uitgebreide lunch- en dinerkaart is altijd voor iedereen wel wat te vinden."
Adres: Brouwerstraat 44 , Ede 6712 AA, NL
Telefoonnummer: 0318 420 700
ln.gnidielrevedefacdnarg@ofni
Stad: Ede
Route: Brouwerstraat 44
Postcode: 6712 AA


Openingstijden

Maandag: 10:30-00:00
Dinsdag: 10:30-00:00
Woensdag: 10:30-00:00
Donderdag: 10:30-00:00
Vrijdag: 10:30-00:00
Zaterdag: 10:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: de verleiding ede eigenaar, de verleiding ede vacatures, oscar ede, heksenketel ede, restaurant ede, menukaart grand cafe, restaurants ede, vroeger ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadscafé Oscar Stadscafé Oscar 255 meter Heerlijke plek om te lunchen of dineren. Erg snel ondanks dat ze soms erg druk zijn. ...
Bagels & Beans Bagels & Beans 272 meter De vrijplaats voor koffie, bagels & geluk.Waar de waan van de dag plaatsmaakt voor ee...
Koffie en  Koffie Koffie en Koffie 295 meter Leuk koffie tentje. Goeie service, leuke sfeer en lekkere koffie. Helaas geen wifi ne...
Effe Anders Effe Anders 322 meter Super lekkere high tea gedaan. Genoeg keuze, en thee werd goed bijgehouden. Vriendeli...
Grand Café Marnix Grand Café Marnix 335 meter Prima grand café, tafels zijn goed opgezet en iedereen geeft dan voldoende privacy om...
Planken Wambuis Planken Wambuis 8 km Op een mooie zomeravond zochten wij een leuk restaurant en wij kwamen uit bij Planke...
Recensies
Lekker gegeten. Zeer bijzonder toetje van gerookte chocolade mouse. Gezellig sfeertje in het restaurant. Goede cocktails, cocktail verleiding was een unieke combinatie met gin en maraschino kersen likeur.
Gezellige sfeer, vriendelijk personeel. Soms wat lang wachten voor je de bestelling kan doorgeven. Club sandwich kip en zalm heel lekker. De witte droge chardonnay vies en dat voor €6 per glas. De rosé doet het beter. Prijs in het algemeen is erg hoog maar dat is momenteel overal zo.
Allereerst was op het terrasvloer, nog niet alle rotzooi weggeveegd en de stoelen waren nat. Bij het bestellen van de biefstuk met Bali jus. De presentatie was 2 oud wit casino broodjes en een plate bord klein stukje biefstuk en jus met sambal oelek erin. Dat was dus de "pittige" jus. En daar betaal je 21, 95 euro voor zonder eens een garnering op het bord. Verleiding om nooit meer hier terug te komen.
We werden ontvangen door een mevrouw die erg onaardig was. Binnen zitten had niet echt haar voorkeur liet ze wel blijken. Kon in ieder geval geen lach vanaf.. Het eten was goed, drinken cola met weinig prik echt een tegenvaller. Jammer, want kwam er graag maar zo wens je niet ontvangen te worden. Ook geen tot ziens, gedag of heeft het gesmaakt bij vertrek helaas..
Op het hoofdgerecht biefstuk niks aan te merken. De bruschetta's waren helaas zompig. Ook konden wij de keuken zien en horen wat ons niet echt beviel. Het personeel at en dronk bijvoorbeeld tijdens de bereiding van ons eten. De bediening was niet bepaald vriendelijk, geen enkele keer eetsmakelijk gehoord. Nadat wij het hoofdgerecht op hadden hebben we 20 minuten gewacht of we nog een drankje aangeboden zouden krijgen, wat niet het geval was, waarna we zijn vertrokken.
Matig. De prijs was erg hoog voor de kwaliteit en kwantiteit van het eten. Bovendien werd er een te hoog bedrag in rekening gebracht. Teleurstellend, geen aanrader.
Echt lekker gegeten, goede sfeer, behoorlijk vlotte bediening. Prijzen kloppen, zelfs prima betaalbaar. Parkeren: Direct aan het Kuiperplein in Ede, na 18.00 uur op zaterdag gratis parkeren. Top dus.
Ik kom hier al jaren en heb nog nooit iets gehad wat niet lekker was. Het eten is heerlijk vers bereid en er heerst een fijne en romantische sfeer binnen. Op het terras kun je heerlijk zitten, zowel in de zon als schaduw. Enige min puntje is dat er geen verschoon plek is voor mijn kindje op het toilet. Anders zeker 5 sterren!
Wij komen geregeld eten en nemen de tijd met heerlijke wijnen maar vanavond was het niet best! wij zijn nog nooit zo vroeg thuis geweest ! qua bediening zeer slecht ! Eten was heerlijk! Erg jammer we hadden wat tevieren en ook daar kwam geen recatie op!
Meine liebe.. Wat een stuk chagrijnig werkt er bij jullie in de bediening zeg! Een ietwat stevige blonde dame met haren op een knot en roze nagels, moedervlek/pukkel op de kin. Haar uitstraling straalde al boekdelen. Ze vroeg ons niet vriendelijk wat we te drinken wilde, maar snauwde het min of meer. We kregen vervolgens ook nog eens het verkeerde drankje. Mijn vriend bedrijfsleider binnen de horeca, schudde zijn hoofd en zei: 'Laat maar. We drinken het wel op.' Ik wilde er iets van zeggen Toen ze een ouder stel naast ons kwam serveren, zei ze kil: 'Hugo.' Mijn vriend daarop sissend naar mij en op een wél vriendelijke toon: 'De Hugo'? Mijn vriend ging naar binnen om af te rekenen, kwam terug en zei: 'Zo, wat een verschil! Dame die mij hielp met afrekenen was wél vriendelijk en wist wél hoe het hoorde!' Wij verbazen ons er echt over dat jullie zo'n eentje rond hebben lopen in alle eerlijkheid! Echt een visitekaartje is het namelijk niet! Dit kan je je gasten kosten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Grand Café de Verleiding met het openbaar vervoer


Ede, Jadestraat 120 meter
5
Ede, Jadestraat 130 meter
5
Ede, Jadestraat 130 meter
5
Ede, Jadestraat 130 meter
5
Ede, Cultura 140 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid