facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café de Pekelinge

Grand Café de Pekelinge

Info

Het Grand Café de Pekelinge, van kinderfeest tot zakelijk evenement. Extra activiteiten voor gasten, betrokken bij de directe omgeving en gastheer voor lokale stichtingen en verenigingen. Alles in een sfeervolle en gastvriendelijke omgeving.

Adres: Landmetersweg 1, 4356 RE Oostkapelle
Telefoonnummer: 06-43087543
Stad: Oostkapelle
Route: Landmetersweg 1
Postcode: 4356 RE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe-restaurant de Babbelaar Cafe-restaurant de Babbelaar 1 km Ook hier weer prima gegeten. Heerlijke biefstuk en de lamsoor was verrassend. Knapper...
Cafetaria De Babbelaar Cafetaria De Babbelaar 1 km Heerlijk gegeten voor een nette prijs. Eten is vers en goed bereid, het wordt ook net...
Anno Nu Anno Nu 1 km Dit weekeinde genoten in dit gemoedelijke hotel. Fijne en vriendelijke gastheren, sch...
Eetcafé de Boschhoek Eetcafé de Boschhoek 3 km Zeer mooi restaurant. Vriendelijke bediening en zalig ijs met aarbeien en slagroom. ...
Frieterie De Bostent Frieterie De Bostent 3 km Als ze ergens een lekker frietje verkopen dan is het wel hier. Als we in de buurt zij...
Vis & Jopie Vis & Jopie 3 km wij Erik en Sander staan achter onze producten, elke dag word onze verse vis gelever...
Zeecafé Zeecafé 3 km Altijd goed daar. Super sfeertje, lekker met je voeten in het zand. "Helaas"...
hetmooistestrand.nl hetmooistestrand.nl 3 km hetmooistestrand.nl
Recensies
De porties zijn niet echt groot maar de prijzen zijn dat ook niet. Dagvis genomen, wel jammer dat de zeewolf te ver gegaard was. Bediening was zeer snel en vriendelijk. De salade was goed op smaak gebracht. Eten springt niet echt boven de andere gelegenheden uit. Daarvoor krijgen ze 3 sterren. De extra ster verdienen ze voor de speelgelegenheden voor de kids. Toch wel een aanrader voor ouders met kinderen. Hier kan je gerust een halve dag vertoeven.
Wij bestelde een Surf en Turf. Op de kaart mooi omschreven als steak & Gamba's. Ik denk dat de chef terug naar school moet. Voor hem zijn gamba's goedkope gefrituurde gepaneerde garnalen. De pepersaus was een bruine vleessaus. De frieten kwamen duidelijk uit de warmhoudbak. Kortom, jammer van het geld. Kwaliteit beneden alle pijl.
Midden op het vakantiepark in plaats van bij de ingang zoals staat aangegeven op de kaart. Niet zo handig als je van buiten het park afhaalt. De 5 garnalenkroketjes blijken er ook maar 1 te zijn, en dan is €9 veel geld.
Combinatie eten met kinderen/familie en overnachten is hier perfect! Vlees, vis, vegan en vega voor groot en klein, lunch en diner. Het aanbod qua eten is toegenomen en de kwaliteit is top! Het vernieuwde stijlvolle en ruime restaurant met groot buiten terras is een heerlijke plek om lang te blijven hangen. Kortom de vernieuwde formule heeft ervoor gezorgd dat alles op een hoger kwaliteitsniveau is getild! Wij zijn er heel tevreden over. En dat waren we voorheen ook. Hier en daar ervaarden we dingen wat onwennig maar dat is met alles dat nieuw of vernieuwd is vaak zo. Kwestie van even wennen. Ga zo verder! En tot de volgende keer.
Eten was okay, best lekker. Dames van de bediening deden hun best maar de " manager " leek het allemaal niet aan te kunnen ondanks dat er niet veel te doen was. De tafels werden opnieuw gedekt zonder ze te reinigen, dat kan echt niet. Onze tafel plakte ook behoorlijk.
Slechte ervaring met de afhaal. Pizza was niet echt lekker, niet veel en wel prijzig. Kinderpizza is gewoon een halve pizza, deze kost dan 8 euro. Voor een grote pizza betaal je 13 euro. Daarnaast was de kinderpizza ook onvoldoende voor mijn kinderen. Ook was de vriendelijkheid ver te zoeken! Beetje jammer om het campingweekend zo af te sluiten!
Gezellige plek, maar bestel hier geen saté. Ik weet niet wat ik heb gegeten, maar de flauwe, smakeloze saté was iets wat me de rest van mijn leven bij blijft. Ik zal me voor de rest van mijn leven afvragen wat daar eigenlijk in zat en wat het uberhaupt was. Cremekleurig, volumevol met ergens heel in de verte een vage pindasmaak. Geen idee of de kok zijn eigen eten wel eens proeft. Verder zeer vriendelijk personeel wat deze review toch nog op 3 sterren brengt.
Sinds de nieuwe eigenaar er zit is de gezelligheid en de sfeer weg. Je kan bijv geen biertje meer pakken aan de bar. Vorig jaar 2019 nog voetbal gekeken in het cafe nu kan dat ookal niet meer omdat de tv's weg zijn. Kortom wij willen de oude baas terug.
Snacks en patat zijn slecht, pizza's zijn slecht, drinken moet je half uur op wachten... sinds er een nieuwe eigenaar in zit is het niet best! Hopen dat het beter wordt. Bedienend personeel is wel erg vriendelijk.
Lekker en zeer vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid