facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café De Oude Tol

Adres: Henri Dunantstraat 16, 3263 SG Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31186629299
Stad: Oud-Beijerland
Route: Henri Dunantstraat 16
Postcode: 3263 SG



op zoek naar gerelateerd: restaurant de oude tol, randweg, oud-beijerland, restaurant oud-beijerland haven, oud-beijerland restaurant aan het water, nieuw restaurant oud-beijerland, Restaurant Oud-Beijerland afhalen, restaurant oud-beijerland aan het spui, Restaurant Mijnsheerenland, Italiaans restaurant Oud-Beijerland
Recensies
Gereserveerd in een paar seconde. Voldoende plek en ruime keus uit gezellige tafels aan de waterkant. Drinken was snel gevraagd en besteld, de levering duurde wat lang. Nog maar eens om de menukaart gevraagd. De keuze was reuze en we werden gewezen op de dagspecialiteiten. 4 verschullende gerechten besteld, varkensroastrib, beef Bourginon, steak Oude Tol en de Eend. Toen begon het wachten. Inmiddels kwamen er aan het tafeltje naast ons 3 personen zitten. Deze mensen ontvingen eerder hun diner, bijzonder. Navraag: ze zijn er mee bezig. Of we nog iets wilde drinken. Okee. Na 1u en 10min.kwam de bestelling. Het eten, lekker, niet bijzonder. Ik had de varkensrib, ik miste de smaak van 'roast' volledig, net als peper en zout. De courgette/tomaat saus was heerlijk, net als de frietjes. De Steak Oude Tol was erg smaakvol, maar de opmaak in een plasje bloed over het hele bord was minder fraai. De ijsjes, Gebo, altijd lekker. Wat echt niet kan zijn de, handschoenen of niet, vingerafdrukken in de ijsbolletjes. De koffie, merk Giraf? Niet lekker, echt niet lekker. Al met al, goed gegeten, lang gezeten, maar met wat missers hier en daar. Zeker wel gezellig en de lunches zijn er ook zeer goed.
Gisteren hier met een groep geluncht, met dochter van 6 met coeliakie. We hadden niet echt goed gecheckt van te voren wat er glutenvrij beschikbaar was, maar er waren wat mogelijkheden. Bediening dacht goed met ons mee, er is een duidelijke allergenen kaart aanwezig en de glutenvrije frituurpan werd gauw voor ons aangezet. Dochter koos voor een portie frietjes en nacho’s cheese! Bij het bestellen werd er duidelijk ‘glutenvrij’ vermeld zodat ze daar in de keuken rekening mee konden houden. Ook werd er op de fritessaus gelet. Heel fijn en waarvoor dank! Alles is goed gegaan, dochter heeft nergens last van gehad! Verder gezellige plek aan het water, het is groot maar door de inrichting en indeling valt dat niet op. Leuke buitenspeeltuin daarnaast en pierenbadje waar ze nog heerlijk in konden uitrazen.
Heel leuk restaurant! Wij hebben er ‘s avonds gegeten en de gerechten die we hadden waren allemaal heerlijk! Het personeel is super vriendelijk en adequaat! Zitten aan het water met ernaast een speeltuin voor de kinderen een klein zwembadje in de zomer en een parkeerplaats voor de auto.
Lekkere gerechten op een mooie locatie Spui in Oud-Beijerland. Jammer dat het vlees al behoorlijk afgekoeld was.
Tsja ...... helaas, we vonden het niet lekker. De saté werd te lang warmgehouden miscommunicatie in de keuken, waardoor het vlees veel te droog was. Vervelend was dat de binnenkant nog rosé was. Ik weet dat de meningen daarover uiteenlopen, maar voor de veiligheid zou ik het doorbakken. Daarnaast werd fish and chips besteld. De vis was niet goed gefileerd en ook de grijze huid zat er nog aan. Het zag er zeer onappetijtelijk uit. Beide gerechten niet opgegeten en aangegeven wat de reden daarvoor was. De koffie en nagerechten waren goed, evenals de bediening. We rekenden € 81,00! af voor deze lunch. De prijs/kwaliteit verhouding is hier ècht ver te zoeken.
Heel gezellige en lekkere high tea gedaan, heel goed allemaalEten: 5/5
Super leuke plek voor een heerlijke lunch, je kan gewoon heerlijk tafelen en bijpraten. Bediening is erg leuk, grappig en netjes.Eten: 5/5
Super geweldig lekkere Uitsmijter "De Oude Tol" op. Locatie aan het water is ook perfect en de inrichting van het restaurant is modern en warm ingericht. Bediening vond ik ook goed. Absolute aanrader om hier eens te gaan eten!
Prachtige plek aan het water, lekker eten, gastvrij bedrijf. Houden rekening met behoeften en wensen. Honden welkom. Prachtige natuurspeeltuin en een groot terras. Echt een aanrader!
We hebben een 'hapas en tapas' diner gebruikt, jammer dat alles in 1 keer kwam, maar lekker hoor. En daarna een 'kanniekiezen' Grand dessert. Er mochten overal wel wat opschep lepels bij maar voor de rest was het heel goed verzorgd en hebben we lekker genoten. De corona maatregelen wel geprobeerd goed door te voeren, maar er zaten ook een aantal gezelschappen echt wel dichter bij elkaar die niet in 1 huishouden kunnen thuis horen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid