facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café De Biester

Grand Café De Biester
Adres: Stationsstraat 10, 7451 BH Holten, Nederland
Telefoonnummer: 0548 361 375
Staat: Overijssel
District: Rijssen-Holten
Stad: Holten
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 10
Postcode: 7451 BH


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–20:00
donderdag: 16:00–20:00
vrijdag: 16:00–20:00
zaterdag: 10:00–21:00
zondag: 10:00–20:00

Recensies
Een prima ijszaak met grote goede grote bollen voor een normale prijs. Alleen vond ik de koek van de hoorntjes niet zo lekkernnLegenda:n1 Vreselijk! Raad ik af, ik kom nooit meer terug!n2 Jammer, onder mijn verwachtingen, ik kom niet nog een keer.n3 Ok, niks mis mee, maar niet bijzonder, leuk voor 1 keer.n4 Prima, de moeite waard om terug te komen.n5 Uitstekend! Raad ik aan, ik kom zeker terug!
Korte koffiestop gedaan op het terras met uitzicht op de motoren tijdens de route op weg naar het noorden.Door tijd gebrek niet kunnen lunchen , volgende keer dan maar. Van binen enthousiaste dames achter een bijzonder fraaie ijsbalie en een heerlijk schoon sanitair bezocht. Sfeer was heerlijk ontspannen !
Mooi terras waar je van het lekkere eten kunt genieten. De bediening is er erg vriendelijk en gastvrij. Het eten is er lekker. Een aanrader is het huisgemaakte ijs.
Lekkere peppersteak gegeten en als toetje schepijs waar je kan kiezen uit vele verschillende smaken.
Mooie locatie hebben daar alleen ijs met aardbeien en slagroom gehad. Maar geen kritiekpunten, netjes en vriendelijk. Mooi voor een tussenstop van de fietstocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid