facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café Concordia

Grand Café Concordia

Info

Grand Cafe Concordia, voor al uw feesten, bijeenkomsten en partijen.

Geschiedenis

Grand Café Concordia is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud,

U kunt van maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur terecht voor een drankje en een hapje en natuurlijk voor en na uw voorstelling. Op zondagen hebben wij diverse thema middagen en is het Grand Café desgewenst te huur voor besloten gezelschappen.

Een compleet en ontspannend avondje uit bestaat uit een voorstelling naar keuze en een heerlijk theatermenu vooraf. Ook leuk voor u zakelijke relaties of met een vriendengroep.

Gastheer van het Grand Café Concordia, Rob van Zuijlen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van het gebouw. Zo zijn het Grand Café en de grote zaal te huur voor feesten, bijeenkomsten, bruiloften en partijen van 25 tot 450 personen in ieder mogelijk thema en geheel naar eigen wens samengesteld met catering op maat.

De grote zaal beschikt over uitstekende technische voorzieningen en kan desgewenst voor de meest professionele doeleinde gebruikt worden.

Concordia zakelijk

Concordia heeft mooie ruimten en een breed scala aan horeca- en cateringfaciliteiten. Ook voor zakelijk gebruik biedt Concordia veel aantrekkelijke mogelijkheden: vergaderingen, conferenties, congressen, tentoonstellingen, presentaties van commerciële producten en diensten, etc.

De combinatie mogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café staan garant voor hedendaagse ruimtes in een prachtige historische omgeving.

Voor een impressie en het volledige theaterprogramma zie:
www.cultureelcentrumconcordia.nl

Adres: Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht
Stad: Haastrecht
Route: Concordiaplein 1
Postcode: 2851 VV



op zoek naar gerelateerd: Concordia Haastrecht programma, Theater Concordia, Snollebollekes Haastrecht, Grand Café Concordia, Grand café concordia haastrecht geplande evenementen, Concordia Haastrecht geschiedenis, Concordia programma, Concordia Haastrecht Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater Concordia Theater Concordia 11 meter Het theater voor cultuurliefhebbers uit regio Haastrecht Krimpenerwaard Gouda Oudewat...
Cafe madness Cafe madness 208 meter voor een gezellige avond met een hapje en een drankje, kom je naar Cafe Madness
Huis den Hoek Haastrecht Huis den Hoek Haastrecht 232 meter Leuk Cafe om een pijltje te gooien en een Biljartje te leggen en een biertje te drink...
Recensies
Onze bruiloft fantastisch kunnen vieren.aardig personeel en de eigenaar zeer aardig en bemoedigend
Mooie locatie, vriendelijk personeel, heerlijke voorstellingen zeker voor zo'n kleinschalig theater
Een gezellig grand cafe, leuk voor een bruiloft, partijtje of samenzijn voor veel gelegenheden, vriendelijk personeel, aardige eigenaren.
Gezellig theater, goed de corona maatregelen nageleefd. Het verhalen cafe was afwisselend en geanimeerd.
Het is hier Fantastisch en altijd wel iets leuks te doen.
Super accommodatie. Wij hebben hier onze bruiloft en plechtigheid gehouden in 2019. Helemaal super!!! De bediening is heel vriendelijk en goed en alles was helemaal TOP geregeld. ZEKER EEN AANRADER!
Fijne relaxte plek voor koffie, thee of borrel. Gezellige zitjes voor, tijdens of na een voorstelling. Regelmatig gratis toegang voor optredens van huisbands.
Zeer gezellig zaal bistro cafe complex goeie sfeer vriendelijk personeel
Wij treden er op maar de organisatoren zijn ook uitermate vriendelijk en behulpzaam
Gezellige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid