facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grand Café A-Muze

Grand Café A-Muze

Info

Gezellig Grand Café in het centrum van Lisse aan 't Vierkant, HET horecaplein van de Bollenstreek.
LUNCH, HIGH-TEA, DINER, KOFFIE MET GEBAK, BORREL

Geschiedenis

Grand Café aan 't Vierkant te Lisse. 6 dagen in de week open voor lunch, High-Tea en diner, gewoon voor koffie met gebak of een borrel.

Gerechten met invloeden van overal geserveerd vanuit een open keuken.



"Heerlijk ontspannen eten en drinken aan het leukste plein van de Bollenstreek; ‘t Vierkant!Sinds januari 2006 open voor lunch, diner, high tea, borrel en nog veel meer.Wij serveren vanuit een open keuken, waarin ons jonge keukenteam met dagelijks aangeleverde producten alles zélf vers maakt.Voor ieder wat wils. Van saté en salades tot heerlijk 3 gangen a la carte of ons wekelijks wisselende Menu van Nu. Beroemd zijn onze Spare Ribs; de lekkerste van de Bollenstreek! Nu ook bij u thuis bezorgd!!Tot snel bij Grand Café A-muze Lisse!"
Adres: Heereweg 238 , Lisse 2161 BR, NL
Telefoonnummer: 0252 424 600
moc.ezum-a@efacdnarg
Stad: Lisse
Route: Heereweg 238
Postcode: 2161 BR



op zoek naar gerelateerd: a-muze sassenheim, restaurant sassenheim, grand café a muze sassenheim oude haven sassenheim, grand cafe amuse sassenheim, a-muze sassenheim sassenheim, graaf jan sassenheim, grand cafe a muze sassenheim, amuse lisse menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eercafe Lef Eercafe Lef 24 meter Ziet er erg gezellig uit. Bediening is top, het eten was echt super. Heerlijk van gen...
Chefke's Chefke's 131 meter Heerlijk extra warme koffie verkeerd en zelfgemaakte chocolade cake met slagroom benu...
De Engel De Engel 2 km Restaurant-Cafe-Hotel-Zalencentrum- De Engel
Recensies
Leuke gezellige zaak in het centrum van Lisse. Bij binnenkomst staat de bar centraal en vanuit de zaak kijk je naar de open keuken waar ze heel de avond gedisciplineerd aan het koken zijn. De inrichting is wat sober van karakter met nog een saai systeemplafond, dit terzijde. De kaart is uitgebreid zowel voor lunch als diner met ook een wisselend menu. De gerechten zijn smaakvol en mooi qua opmaak. Niet een hele uitgebreide wijnkaart, maar voldoende keus. Bediening is vriendelijk en op het juiste moment aanwezig. Plezierige, levendige zaak met aangenaam eten.
Begin van de middag een lekker on-line bestelling gedaan. Deze opgehaald aan het einde van de dag. Alles zag er erg verzorgd uit. Spare ribs waren heerlijk. De bij besteld nagerechten waren ook erg goed. 1 klein dingetje ze bezorgen alleen in lisse. Dat is een beetje jammer. Voor de rest was het super. Geweldig genoten.
Het is goed toeven bij grand café A-muze in Lisse. Heerlijk vers bereid eten en vriendelijk personeel en eigenaars. De ligging op ‘t vierkant’ in lisse is centraal en op steenworp afstand van diverse winkels. Binnen is het gezellig ingericht pas verbouwd en als het verwarmde terras open is kan je heerlijk buiten zitten. De kwaliteit van het eten en drinken is goed! Zo wordt de jus d orange vers geperst en schenken ze ‘Coca-Cola’ ipv goedkopere alternatieven. Het eten smaakt er heerlijk en de bediening is vlot. Echt een aanrader als je in Lisse bent! Tis niet voor niets dat hier het terras vaak als eerste vol zit
Heerlijk geluncht bij A-muze! De shared lunch is zeker een aanrader. Ook glutenvrij eten is hier goed mogelijk, met erg lekkere glutenvrije broodjes. Bediening is ook vriendelijk. Zou hier zeker nog eens gaan eten.
Heerlijk gegeten, prettige sfeer en bediening, leuk om de keuken live te kunnen zien koken. Spade ribs zijn een absolute aanrader.
Lekkere lunch en gezellig terras; komen zeker weer terug! Zeer aardig personeel.
Over het algemeen ben ik zeer kritisch over restaurants en zeer zeker over take-away, maar dit was heerlijk. Gloeiend hete spare ribs, knisperende frietjes en knapperige sla - de bezorger had de eerste keer niet de juiste bestelling mee, dus moest nog een keer komen, met t schaamrood op zijn kaken nergens voor nodig maat, je hebt t keurig opgelost kwam ie de tweede keer wel netjes met de hele bestelling. Ik heb echt gewoon lekker gegeten, en dat gebeurt me niet vaak als ik iets bestel of uit eten ga. Ook al een paar keer bij A-Muze binnen gegeten en elke keer goed, nette verzorging, schone keuken en lekkere uitgedachte gerechten. Ik ben niet snel lovend over restaurants maar dit is echt een aanrader. A-Muze in Lisse, onthouden !!
Al zeer regelmatig heerlijk gegeten. Het niveau ligt verrassend hoog, en de bediening zeer vriendelijk en correct. Wij hebben er vertrouwen in dat dit ook na de overname zo blijft, nu we dit zelf al een beetje hebben mogen ervaren bij Anna. Echt een aanrader in het centrum van Lisse!
Gegeten om ons 42 jarig huwelijk te vieren. HEERLIJK. EN ALS DESSERT WERDEN WE VERRAST Nelly van Bueren
Grand Café A-muze heeft sinds begin juni een nieuwe eigenaar en krijgt binnenkort een andere naam. Kortom de horeca gelegenheid is in transitie. Het personeel zet het beste beentje voor maar voordat ze de sfeer en stijl van het bedrijf van voor de Coronacris te pakken hebben zal het nog wel enige tijd kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid