facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grafischontwerpzaak

Grafischontwerpzaak

Info

Voor een krachtige uitstraling!

Geschiedenis

De grafischontwerpzaak van Angélique Joosten is een fullservice ontwerpbureau, gevestigd in Etten-Leur. Het grafisch vormgeven van wensen, ideeën en publicaties is haar talent(/ambacht/vak). Zaken waarvan ú vindt dat ze aandacht en cachet verdienen.

• huisstijlen
• logo’s
• blikvangers voor interieurs
• bewegwijzering
• vormgeven van tenders/aanbestedingen
• jaarboeken
• unieke grafische opdrachten
• uitnodigingen
• brochures
• geboortekaartjes
• lakentjes voor geboorte gepersonaliseerd
• dekbedovertrekken gepersonaliseerd

Angélique ontwerpt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Angélique Joosten is in 2007 afgestudeerd aan de kunstacademie Sint Joost in Breda als grafisch ontwerper. Ze ontving een nominatie voor de St. Joost Penning. Sindsdien is ze actief als zelfstandig onderneemster. De grafischontwerpzaak staat voor de kracht van eenvoud. In beeld en in woord.
Partners:
De grafischontwerpzaak werkt desgevraagd samen met diverse creatief partners. Bijvoorbeeld met Ernst Architect. Bij het ontwerpen van interieurobjecten en (inpandige) bewegwijzering kan de expertise van deze architect van unieke toegevoegde waarde zijn.

Werkwijze:
Na een eerste contact, wordt u op afspraak gastvrij ontvangen in het atelier van de grafisch ontwerpzaak in Etten-Leur of kom ik naar u toe. We kijken vrijblijvend of het klikt en of we tot een plan van aanpak kunnen komen. Vanuit uw persoonlijke wens, tekst en verzoek, werk ik toe naar een krachtig ontwerp waarop we beiden trots zijn.



"Wat ik het liefste doe? Mensen helpen hun visie op hun bedrijf in een passend jasje te steken. Persoonlijk en oprecht betrokken. Ik zoek naar raakvlakken en naar unieke elementen. Zó kom ik dicht bij mensen en hun bedrijf. Daaruit ontstaat de persoonlijke vertaling en het ontwerp van een passende, unieke stijl. Altijd vanuit het principe van verbinding en duurzaamheid."
Adres: Baroniestraat 18, 4876VS Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0628419371
Stad: Etten-Leur
Route: Baroniestraat 18
Postcode: 4876VS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pixil Media Pixil Media 1 km Op zoek naar een partner die uw idee kan realiseren? ORADO helpt u verder. We combine...
Grafisch Centrum Grafisch Centrum 2 km Goede service. Ik ben erg blij met raamstickers met mijn logo.
Frog Mediaworks Frog Mediaworks 3 km Onze website is nog in aanbouw, tot die tijd staan wij u uiteraard graag te woord voo...
B-Press B-Press 3 km Grafisch ontwerp. Social Media. Communicatie. Websites. Je vindt het allemaal bij B-P...
Klep Techniek Klep Techniek 3 km Slechte monteurs ze doen maar wat daar. Ik kom er niet meer.
Studio Lepelaar Studio Lepelaar 4 km Specialist op gebied van visuele communicatie. Animaties (2D & 3D), illustraties, gra...
MAN-D-SIGN MAN-D-SIGN 5 km Ontwerp en creatie
Recensies
Angelique is een kei in haar vak en neemt de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen. Haar eerste ontwerp voelde gelijk goed. Ik heb gemerkt dat als je Angelique de creatieve vrijheid geeft die ze verdient, ze prachtige dingen maakt! Ik ben namelijk ontzettend trots op het nieuwe logo voor ons programma. Daarnaast heeft Angelique ook een praktische huisstijl voor het trainingsmateriaal ontworpen. Alles past nu mooi bij elkaar. Het heeft een professionele uitstraling met een creatief en speels randje. Precies wat wij voor ogen hadden! Mandy Voncken ‘Het Gouden Gesprek’ Ondernemersprogramma van de Motivatiefabriek
Het 25 jarig bestaan van mijn zaak was aanleiding om een nieuwe huisstijl te overwegen. Hiervoor contact opgenomen met Angelique van De Grafischontwerpzaak. Geen moment spijt van gehad. Angelique is enthousiast, luistert goed naar de wensen en komt haar afspraken na. De nieuwe huisstijl is modern en voldoet volledig aan mijn wensen. Ik kan Angelique van harte aanbevelen.
De Grafischontwerpzaak staat voor kwaliteit en creativiteit! Het is fijn samenwerken met Angelique! Ze stelde me de juiste vragen en ze ontwikkelde in no time een prachtig logo, mooie website en afsprakenkaartjes. Creatief, duidelijk en eerlijk ontwerp! Helemaal Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid