facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grafisch Lyceum Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van het Grafisch Lyceum Rotterdam: dé vakinstelling in Nederland als het gaat om onderwijs op het gebied van (grafi)media, design, communicatie en technologie.

Geschiedenis

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, design en technologie. Het GLR wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry. Door de jaren heen is de school uitgegroeid tot het grootste en meest innovatieve media-instituut in de Benelux.



"Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie.De school biedt innovatief onderwijs, op het snijvlak van technologie en creativiteit, voor zowel mbo als vmbo."
Adres: Heer Bokelweg 255 (hoofdgebouw), 3032AD Rotterdam
Telefoonnummer: 0882001500
Stad: Rotterdam
Route: Heer Bokelweg 255 (hoofdgebouw)
Postcode: 3032AD


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: grafisch lyceum rotterdam open dag, grafisch lyceum rotterdam docenten, grafisch lyceum rotterdam rooster, grafisch lyceum rotterdam inschrijven, grafisch lyceum rotterdam adres, grafisch lyceum rotterdam stage, grafisch lyceum rotterdam open dag 2019, grafisch lyceum rotterdam toelatingsopdracht
Recensies
Wat een fantastische leeromgeving! Was er vandaag met mijn kleinzoon. Soms zou je willen dat je 50 jaar jonger was. Dan zou ik 100% voor deze school gaan.
Geweldige school.Keurig netjes, schoon, vriendelijke mensen. Kleine rondleiding gehad en heb er van genoten zo interessant !!! Bedankt ook voor de boerenkool met bal gehakt het was erg lekker !!!
Persoonlijk en heel vriendelijk ontvangen! Veel beter beeld wat de opleiding l, verwachtingen en kultuur op school inhoud. Super fijne benadering en heldere uitleg en rondleiding!
Fantastische school voor mensen met veel creatieve uitspattingen.onze dochter volgt daar haar opleiding met veel plezier.
Grote school met veel diseplines, ga een kijkje nemen voor inspiratie
Erg positieve open dag gehad daar!!! Wat een leuke opleidingen, zeker een inschrijving waard
Ik was daar als ouder van........ Maar het is echt een te gekke school ik zou bijna wilen dat ik er zelf naar toe kan gaan
Welke laptop moet je hebben als je software developer opleiding gaat doen op het GLR?
Blijft een leuke locatie in Rotterdam, creatieve school op een top locatie vlakbij het centraal station. Op loopafstand van de stad af. Was er met een soort van open avond waarbij studenten een opdracht mochten showen aan een wat groter publiek. Erg leuk en ook sommigen waren indrukwekkend.
prima schooltje. Ik leer er wat dus het doet zn ding. Leuke mensen, creatieve opdrachten en inspirerende planten bakken in het lokaal. Erg leuk uiterlijk en fijne plek. De enige dat er een ster mist is omdat de merch gewoon niet leuk is. Dit is een creatief school jongens, het kan beter. Sokken zijn wel leuk. Ik kijk uit naar mijn laatste jaar stage. En de spam mail die ik zou krijgen als ik afgestuudeerd ben volgens de andere recencies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid