facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graco Graszoden

Graco Graszoden

Info

Op zoek naar de beste kwaliteit graszoden? Wij leveren al jaren topkwaliteit aan particulieren en bedrijven. Ook voor jou zijn er topkwaliteit graszoden!

Geschiedenis

De beste kwaliteit kwaliteit Graszoden

Adres: Zuidervaart O.Z. 17, 7894 EM Zwartemeer
Stad: Zwartemeer
Route: Zuidervaart O.Z. 17
Postcode: 7894 EM


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00

Recensies
Wat moet ik zeggen, heel mooi gras mooi donkergroen, en netjes op tijd geleverd, als ik ooit weer nieuw gras moet hebben, dan hier. Bedankt Graco Graszoden
Voor een klein stukje tuin wilden we graszoden hebben. Familie was enthousiast over Graco. Vroeg in de ochtend gebeld en we konden het dezelfde middag ophalen! Er werd duidelijk uitgelegd hoeveel rollen we moesten pakken voor het aantal vierkante meters dat we besteld hadden. Zoden zien er super uit, in perfecte staat. We hadden zelf wat krap besteld maar 0.25m2 extra maar door de mooie staat van de zoden, een beetje creativiteit en het vierkante stuk tuin hadden we niet/nauwelijks snijverlies. Op de site staat alle uitleg over onderhoud van de zoden en daar houden we ons aan. Tot nu toe dus dik tevreden met ons prachtige stukje groene gras.
We hebben een aantal dagen geleden gras besteld. Dit deden we gelijktijdig met de buren. Onze tuinen grenzen aan elkaar maar Graco weigerde om de bezorgkosten te splitten. Onze buren en wij konden beide bezorgkosten a 59,- gaan betalen! We hebben meerdere keren gebeld van te voren en nadien maar ze weigeren om ook maar toe te geven dat dit ronduit belachelijk is. We zijn dus alleen al aan bezorgen 120,- kwijt terwijl het de helft minder had moeten zijn.
Mooie dikke zoden. Keurig geleverd. Liggen er nu een week in en vandaag voor het eerst gemaaid. Mooi resultaat.
Snelle reactie, goede prijs kwaliteit verhouding
Mooie graszoden! Prima bediening en service!
Netjes bedrijf fijne mensen
Prachtige graszoden. Niets op aan te merken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid