facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Graaf Huyn College

Graaf Huyn College

Info

Het GHC is een brede school voor voortgezet onderwijs in Sittard-Geleen. Op onze moderne campus bieden we voortgezet onderwijs in alle schooltypen.

Adres: Jos Klijnenlaan 683, 6164 AP Geleen
Telefoonnummer: 046 - 423 64 00
Stad: Geleen
Route: Jos Klijnenlaan 683
Postcode: 6164 AP



op zoek naar gerelateerd: Graaf Huyn College contact, Telefoonnummer Graaf Huyn College, Graaf Huyn College vacatures, Gala Graaf Huyn College 2023, Graaf Huyn ziekmelden, Technasium Graaf Huyn, Graaf Huyn Instagram, Open dag Groenewald
Recensies
N prima school alleen het drinken en eten is veel te duur en een docent flipt zo snel uit niet normaal, er zijn ook wel chillen docenten maar er was eens iets gebeurd en er werd gwn niet naar omgekeken en t was best heftig zegmaar en ja er werd niks tegen gedaan enz.
Fijne school waar ik al heel wat jaren met veel plezier werk! Alleen het feit dat er steeds meer leerlingen zijn die zeggen dat hun vader of moeder nog les van me hebben gehad is vrij confronterend!
Meneer waber, mevrouw Estveldt, mevrouw Senden en mevrouw Stiphout. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen voor mijn kind. zij is ook degene waardoor ik deze review schrijf. de rest van de docenten, ik hoop dat jullie een voorbeeld nemen aan de docenten hierboven. Zij waren altijd aan het checken hoe het met je ging en of het lukte met je werk. ZE HIELPEN JE. in tegenstelling tot andere jullie komen over alsof jullie geen flauw benul hebben hoe je met kinderen moet omgaan. Ongelooflijk. Schreeuwen naar kinderen. ze uitschelden. zeggen dat ze niet ver komen in het leven. dingen gooien naar kinderen. pauzes niet laten doorgaan. constant kinderen eruit sturen voor geen enkele reden. GEEN aanrader om je kind naartoe te sturen.
Hele irritante tijd op deze school 4 weken geleden een klacht ingediend tegen leraar omdat ze leerlingen dot uitschelden 4 weken later niks meegedaan
Voor iedereen waar het te laat voor is: sterkte. Voor de rest: GA NAAR GROENEWALD
Hele onprettige periode meegemaakt op deze school met dank aan de leraren op deze school. Zeker geen aanraader om je kind naartoe te sturen!
Kan beter maar toch echt niet slecht
Meneer Waber is de beste docent.
Ik kwam hier laatst en toen was is er! Erg slechte kwaliteit school maar nog veel beter dan triveanum smh
Het is een leuke school maar in de zomer ergggg warm…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid