facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GPfotografie.nl

GPfotografie.nl

Info

Fotografie, bruidsreportages, bedrijfsfotografie. Lid van Master Photographers Network. Lid van beroepsvereniging DuPho (Dutch Professional Photographers)

Geschiedenis

Ik houd van mensen, ik houd van fotografie.In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in bruidsfotografie. Mijn stijl is te omschrijven als romantisch, journalistiek.



"Gespecialiseerd in bruids- en bedrijfsfotografie op locatie."
Adres:
Telefoonnummer: 0650494136
Stad: Katwijk aan Zee


Recensies
Wij zijn via via bij Gert terecht gekomen om onze grote dag te laten vastleggen de gehele dag en avond! Ik had bij kennissen al super mooie foto's gezien die Gert had gemaakt. Ook wij zijn zeer tevreden. De foto's zijn prachtig geworden! Ook is Gert een heel fijn persoon in omgang en doet echt moeite om voor leuke/mooie foto's te zorgen! Op gegeven moment hadden we niet eens meer door dat Gert foto's aan het maken was, duidelijk op ons gemak dus!! Zeker een aanrader :
Wij zijn zo blij dat we onze bruiloft hebben vast laten leggen door Gert, het resultaat is fantastisch geworden. Hij luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en heeft fantastische ideeën. Gpfotografie is echt een aanrader!!
Gert heeft onze prachtige dag van begin tot in de late uurtjes heel mooi vastgelegd! Prettig en toegankelijk contact. Super mooie foto’s. Zeker een aanrader! Gert bedankt!
Wat is Gert een ontzettend goede, professionele, vriendelijke en meedenkende fotograaf! Dankzij hem is de dag van ons leven perfect in beeld gebracht. Gert stelt je op je gemak, wurmt zich in de meeste bizarre houdingen voor het perfecte plaatje en heeft duidelijk oog voor de omgeving. Enkele dagen na onze bruiloft al de trouwclip mogen ontvangen waardoor je gelijk de dag weer even opnieuw beleeft. Gert, veel dank en je bent echt een topper!
De foto’s van Gert zijn geweldig! Wij hebben Gert de hele dag onze bruiloft laten vastleggen. Ook de clip die we supersnel kregen is zo ongelofelijk waardevol. We hebben ook een prachtig boek erbij besteld. De foto’s zijn creatief, verrassend en precies zoals onze bruiloft was. Aanrader!!
GP is een top fotograaf die veel keuze aanbied. Hij heeft onze trouwdag perfect vastgelegd en ons een prachtig trouw album gegeven, dit dankzij zijn professionele houding en kennis van het vak. Een echte aanrader!
Wat een top fotograaf is Gert!!! Voorafgaand een super leuk gesprek gehad. Op de dag zelf was Gert super actief in het meedenken voor het maken van de gaafste foto’s. Niks is hem te gek. En dat zie je terug in te gekke en onvergetelijke foto’s. En als extra ook nog een eigen persoonlijke clip.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid