facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goya Sushi

Goya Sushi
"Goya City in Nieuwegein heeft Japanse sushi koks in huis om voor u de lekkerste sushi en andere Japanse specialiteiten te bereiden. Naast sushi is er veel keus uit andere gerechten zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes maar ook gerechten zoals aardappelkoekjes, Franse frites, Ossenhaas en Beef Teriyaki."
Adres: Stadsplein 2E, 3431LZ Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306090821
Stad: Nieuwegein
Route: Stadsplein 2E
Postcode: 3431LZ



op zoek naar gerelateerd: goya sushi huizen, goya sushi & grill huizen huizen, goya huizen, goya huizen menu, goya hoogvliet groupon, goya afhalen, goya sushi en grill huizen, goya sushi heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goya City Goya City 14 meter Hier gegeten met mijn oma, kwaliteit erg slecht. En dit was ook de laatste keer. De b...
Shabu To Go Shabu To Go 77 meter Na ruim een uur gewacht te hebben , eindelijk onze bestelling Bezorgd. Wat blijkt de ...
Mr Sushi & Miss Wok Mr Sushi & Miss Wok 676 meter Reageren niet eens, bestellen kan niet en als je ze een bericht stuurt nemen ze niet ...
Recensies
De lekkerste sushi! Zeer geschikt ook als je niet van Sushi houdt. Hoe druk het ook is. Service is snel en top. Dikke aanrader!
Heerlijk gegeten, het was wel wat druk en hebben 10 minuutjes bij de balie moeten wachten voordat we naar onze tafel konden. Hier kwamen de eerst bestelde ronde al binnen enkele minuten. Wel merk je verschil in levertijd met de vlees gerechten of sushi. Waarbij de sushi wat langer op zich laat wachten. Bij de vlees gerechtjes/frituur merk je dat aan het einde van de avond de gerechtjes niet echt krokant zijn en vol met olie/vet. Mogelijk is het vet dan al oud. Buiten de kritische noot hebben we een geweldige en heerlijke avond gehad. Bedankt!
Tijdens het reserveren kun je aangeven of er allergieën zijn. Bij aankomst blijkt dat hier niets mee gedaan wordt dus waarom vooraf vragen? Vervolgens heeft men een menukaart met ingrediënten lijst. Bestel je dan vervolgens een gerecht zonder ei wordt er alsnog een vracht mayonaise opgedaan. Maar ook in mayonaise zit ei.... Buiten dit is het eten in onze optiek niet heel smakelijk los van de niet al te hygiënische omstandigheden. Wellicht de drukte en tijdelijk gebrek aan personeel maar zorg dan dat je minder gasten toelaat.
Sushi was top! De grill en frituur gerechten waren aan de vette kant. Dessert kon je zelf pakken en was heerlijk. Het zou wel handiger zijn om bordjes hij het schepijs te zetten zodat je weet welke smaak je pakt. Het restaurant heeft een beetje aandacht nodig. Het gelamineerde hout had kale plekjes en het heren toilet was erg donker. Verder prima gegeten!
100 Euro voor 2 personen afgerekend. Ik vind het een boel geld voor wat je krijgt. Mag van mij wel wat minder. Zoals een hoop Hollanders ben ik nochal gevoelig voor prijs/prestatie verhouding. Die vind ik bij Goya niet helemaal perfect. Bediening was op 1 meisje na, bedroevend. Stel ongeïnteresseerde pubers. Het bier dat bij het allin menu hoort is erg vies. Saporro bier als alternatief besteld, maar dat zit dan weer niet inbegrepen in de prijs. Vind ik wat van. Het eten zelf was prima. Je weet wat je kan verwachten met dit soort tentjes.
1e kerstdag wezen eten met 11 man. Zwaar teleurgesteld. All you can eat voor 2 uurtjes. Krijg na 45 minuten pas je eerste vreten. 3 stokjes. Drinken pas na een half uur. Personeel loopt er gestresst rond. Laatste kwartier kwamen ze ineens met allemaal gerechten aanzetten. Voor mij nooit meer
Matige sushi, ronde 1 en 2 ging prima daarna ging het merkbaar trager en daarbij vergaten ze de bestelde drank te brengen, dat heb ik zelf gehaald bij de bar na een half uur. Sushi rijst was niet om over naar huis te schrijven. Ik ga voortaan weer naar mijn vaste adres in Vianen. Dit was een last minute etentje. En een laatste keer etentje bij goya.
Voor het eerst hier gegeten. Sfeer heel gezellig en personeel heel vriendelijk. Eten was helaas minder, sausen waren overheersend en het eten matig gekruid. Sushi goed van smaak alleen heel veel rijst eromheen waardoor je snel vol zit.
Wat een slechte bediening g vanavond, zeg! A veel niet geleverd, B vieze borden slecht opgehaald, C bij betaling duurde het veel te lang en omdat we goed hadden gekeken wat er voor bedrag stond, ging het goed, anders hadden we hiervoor ook nog eens €1717,00 moeten betalen!
Eten was goed. Ruime kaart met voor iedereen wat. Op het einde van de tijd wel lang moeten wachten op het eten. Ideaal is de dessert hoek waar je onbeperkt kon pakken. Wat je bij andere all you can eat wel mist. Prijs is wel weer iets hoger maar dat mocht de pret niet drukken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid