facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoVit

Info

Bij GoVit kunt U terecht voor het op verantwoorde wijze behalen van gezondheidsdoelen. GoVit biedt een persoonlijke aanpak omtrent gezondheidsbevordering door voeding en bewegen te combineren en bewustwording bij de deelnemer te creëren.

Geschiedenis

Bij GoVit kunt U terecht voor het op verantwoorde wijze behalen van gezondheidsdoelen. GoVit biedt een persoonlijke aanpak omtrent gezondheidsbevordering door voeding en bewegen te combineren en bewustwording bij de deelnemer te creëren.

Adres: Keizersweg, 22, 7451 CS Holten
Telefoonnummer: +31640602357
Stad: Holten
Route: Keizersweg, 22
Postcode: 7451 CS


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aikido Bert Kettelarij Aikido Bert Kettelarij 1 km Fijne plek ! Fijne mensen en goede training !
Recensies
Sporten bij GoVit is voor mij mijn wekelijkse uitlaatklep. De trainingen zijn afwisselend en op je eigen niveau uit te voeren. Je bepaalt zelf waar de lat ligt. Het belangrijkste vind ik dat ik in beweging ben in een gezellige en gevarieerde groep en onder deskundige begeleiding. Dat zit wel goed bij GoVit!
Al bijna een jaar met veel plezier aan het sporten bij GoVit. Ik wordt altijd gemotiveerd tijdens de lessen door de enorme gedreven houding van de trainer. Erg tevreden!
Hele fijne, afwisselende en motiverende powerzone lessen. Door de kleine groepen voelt het bijna als personal training! Ook de flexibiliteit is fijn. Als je een keer niet kan kun je aansluiten bij een andere les.
Als je aan je gezondheid wilt werken ben je bij GoVit aan het juiste adres. Sporten bij GoVit geeft energie. Iedere training is anders en uitdagend. Glenn heeft veel kennis die hij in zijn trainingen verwerkt zodat je weet waar je mee bezig bent.
Door de voedingsbegeleiding zijn mijn PDS klachten sterk afgenomen. Hierdoor ben ik in staat geweest tot het uiterste te gaan tijdens de trainingen. Dankzij Govit zit ik nu mentaal en fysiek beter in mijn vel!
Super trainingen bij Govit! Persoonlijke begeleiding, uitdaging, heldere uitleg maar vooral plezier maken het elke keer een feest om bij Glenn te sporten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid